Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Νίκος Νικολόπουλος με εβδομαδιαία εκπομπή

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Νίκος Νικολόπουλος. Η εκπομπή του «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;»: κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 8 με 10 στο KONTRA.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» και ο Νίκος Νικολόπουλος πάλι στον «αέρα» του KONTRA στην πρώτη γραμμή της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας!

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8 ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Πάλι σε «πρώτο πλάνο» ο μαχητής Νίκος Νικολόπουλος!

Ήταν έντονη η απουσία του από τους δέκτες μας!

Αποκαλυπτικός, ανατρεπτικός, μαχητικός. Ο Νίκος Νικολόπουλος, έρχεται ξανά στο KONTRA, για να αναδείξει τους πρωταγωνιστές των κορυφαίων γεγονότων, να πει αλήθειες! ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ; Κάθε Κυριακή βράδυ 8 με 10!

Επί δύο ώρες ο παρουσιαστής της, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος θα ψηλαφίζει και θα διεισδύει στα καυτά θέματα της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας, με έμφαση στην αποκάλυψη σκανδάλων και την αντιμετώπιση χρονιζουσών παθογενειών του συστήματος εξουσίας στις περιπτώσεις που ρέπει στην ασυδοσία και τη διαφθορά.

Δεκάδες σκάνδαλα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μέσα από τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της εκπομπής, πολλοί επίορκοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, ενώ έχει ωφεληθεί τα μέγιστα το Ελληνικό Δημόσιο.

Συντονισθείτε λοιπόν, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή βράδυ 8 με 10 με το Νίκο Νικολόπουλο στο KONTRA, για να είσθε ένα βήμα μπροστά στην αληθινή ενημέρωση όλων των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων, που άλλοι αποσιωπούν”.

“Το Μαξίμου ακούει;” Κάθε Κυριακή στις 20:00 στο kontrachannel, εμείς πάντως θα αποκαλύπτουμε…”

“TO MAΞIMOΥ AKOΥΕΙ;” (σήμα εκπομπής)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ