MasterChef: Η συγκίνηση του Τιμολέοντα για την αποχώρηση του Αργύρη και το μήνυμα στο χαρτάκι – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αργύρης Αγλαμίσης ήταν ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε από το MasterChef στον ημιτελικό και η συγκίνηση του Τιμολέοντα Διαμαντή ήταν μεγάλη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής φέρνοντας νίκες με το χρώμα κόκκινο στην ποδιά και ο ένας στήριζε τον άλλο.

«Εγώ σε θεωρώ και εσένα φιναλίστ» είπε ο Τιμολέων Διαμαντής λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τους κριτές, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του. «Για εμένα είναι νικητής. Για εμένα είναι κι αυτός φιναλίστ. Κρίμα. Δεν μπορώ να του δώσω τη θέση μου γιατί το θέλω κι εγώ πολύ. Μακάρι να άλλαζαν την απόφαση τους οι κριτές και να του έλεγαν Αργύρη είσαι κι εσύ στον τελικό. Είναι πολύ δύσκολο που δεν θα είναι σήμερα στο δωμάτιο. Θεωρώ ότι είναι ο πιο ουσιαστικός άνθρωπος, είναι ο πιο ουσιαστικός μάγειρας του διαγωνισμού για εμένα. Μάγειρας με τα όλα του», θα έλεγε λίγο αργότερα στην κάμερα.

«Με τον Τιμολέων είχαμε γράψει ένα χαρτάκι ο ένας για τον άλλον. Είχαμε πει ότι όταν αποχωρήσει ο ένας, αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο να το ανοίξει» εξήγησε ο Αργύρης Αγλαμίσης στην κάμερα πριν διαβάσει τα όσα του είχε γράψει ο συνάδελφος του. «Και είναι η υπογραφή του Τιμολέοντα και έχει και τον αριθμό 3, δεν ξέρω αν είναι σημαδιακό, αν το έχει δει στον ύπνο του. «Με αγάπη στον Αργύρη, τον καλύτερο μάγειρα του διαγωνισμού». Πρώτη φορά το διαβάζω. Κρατάω κι ένα φυλαχτό που μου έχει δώσει. Θα το έχω μαζί μου. Το εκτιμώ περισσότερο αυτό. Είναι κάτι συναισθηματικό, κάτι το οποίο δεν το κάνει ο καθένας και σίγουρα δείχνει κάτι για τον Τιμολέοντα προς εμένα και την εκτίμηση που έχει», ανέφερε ο Αργύρης.

Πηγή πληροφοριών: zappit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ