Το μήνυμα του Αϊβάζη μετά τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρησή του από το Survival

Για δεύτερη φορά αποχώρησε οικειοθελώς από το Survival Secret ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος είχε φύγει και πριν από περίπου ένα μήνα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να αποχωρήσει την πρώτη φορά, καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί πως οι συμπαίκτες του τον στέλνουν στην αντίπαλη ομάδα.

Στη συνέχεια όμως αποφάσισε να επιστρέψει, όταν το κανάλι οργάνωσε παιχνίδια στις Σεϋχέλλες με όσους παίκτες είχαν αποχωρήσει δίνοντάς τους την ευκαιρία να πάνε απευθείας στον ημιτελικό. Όμως, αντί να επιλέξει αυτό, αποφάσισε να γυρίσει στις καλύβες. Μάλιστα, μαζί του έπρεπε να επιλέξει ακόμη ένα άτομο και διάλεξε τον Στάθη Λίτσα. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν κάθισε πολύ στο παιχνίδι, αφού αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Πριν από λίγη ώρα, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέβασε το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χωρίς όμως να αναφέρει τον ακριβή λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει έτσι ξαφνικά από το παιχνίδι.

«Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του με ανάμεικτα συναισθήματα! Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε όλο αυτό το καιρό!! Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου σε όλους αυτούς που εργάζονται ( περίπου 160 άτομα ) σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα οικονομικά !! Συγχαρητήρια στην παραγωγή , στο κανάλι και όσους συμβάλλουν να έχουν δουλειά τόσοι πολλοί άνθρωποι !! Σίγουρα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τον λόγο που αποχώρησα έτσι ξαφνικά … Σίγουρα θα απαντήσω όταν έρθει η ώρα … Απλά νιώθω την ανάγκη να πω ότι : “ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ” Καλή καρδιά σε όλους…», έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ