Το Survivor στην τελική ευθεία – Όλες οι αλλαγές που θα δούμε – ΒΙΝΤΕΟ

To Survivor φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του. Στην ομάδα των “Μαχητών” έχουν μείνει πέντε παίκτες, ενώ μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη χθες, οι “Διάσημοι” έμειναν μόνο δύο.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ήταν καλεσμένη στο “Survivor Πανόραμα” και αποκάλυψε τις αλλαγές που θα γίνουν μέχρι τον τελικό και τα σενάρια του ατομικού αγωνίσματος.

«Ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 και ο τελικός στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα. Στον τελικό θα είναι δύο παίκτες και στον ημιτελικό τέσσερις, όμως και στον τελικό και στον ημιτελικό θα είναι όλοι οι παίκτες εκεί!», είπε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι οι παίκτες δεν θα έρθουν στην Ελλάδα και δεν θα έχουν καμία επικοινωνία με κανέναν έτσι ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.

Εάν στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι χάσουν, τότε θα μείνει μόνος ένας και τα αγωνίσματα αυτομάτως γίνονται ατομικά.

Μάλιστα, τόνισε ότι αν χάσουν οι Διάσημοι στο επόμενο παιχνίδι ασυλίας, η Ευρυδίκη και ο Ντάνος δεν θα παίξουν για την ατομική ασυλία, αλλά θα αποχωρήσει αυτός που έχει το μικρότερο ποσοστό από την 24ωρη ψηφοφορία.

Δείτε τα υπόλοιπα σενάρια στο βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ