Τα “καρφιά” του Χούτου για την Ειρήνη Παπαδοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Τον Λάμπρο Χούτο φιλοξένησε στο “Survivor Πανόραμα” η Ελεονώρα Μελέτη. Ο πρώην παίκτης των “Διασήμων”, μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, για τους συμπαίκτες του, αλλά και για όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες.

Σχετικά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέφερε: «Ξεκινήσαμε πολύ κοντά με την Ειρήνη. Θεωρώ ότι μπήκε στο παιχνίδι έχοντας κάποια δικά της προσωπικά θέματα και μαζί με τις πολύ δύσκολες συνθήκες που βρήκε στο παιχνίδι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τόσο καλά την όλη κατάσταση και να βγάλει έναν εαυτό που να μπορέσει να κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη των συμπαικτών της».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως συνέβη κάτι ανάμεσα σε εκείνον και την Ειρήνη Παπδοπούλου που τους έκανε να απομακρυνθούν, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τελειώνοντας, έδωσε μια συμβουλή για το επόμενο Survivor και είπε: «Καλό θα ήταν να υπάρχουν κρυφές κάμερες, να φαίνονται τα πάντα ώστε να μην μπορεί κανένας παίκτης να έχει δύο πρόσωπα στο παιχνίδι γιατί εγώ εδώ άλλο έργο είδα και εδώ άλλο έργο βλέπουν οι τηλεθεατές».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ