Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: “Τον Ιούνιο θα είναι χειρότερα” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται στα περίπτερα, εκτάκτως από το Σάββατο.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το “διπλό μήνυμα Γκάμπριελ στην Αθήνα”, ο οποίος -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- είπε: “Κλείστε τη συμφωνία τις επόμενες εβδομάδες”.

Η Realnews σημειώνει ότι ο Γερμανός αντικαγκελάριος επεσήμανε στους Έλληνες συνομιλητές του: “Δεν θα αλλάξουν τα πλεονάσματα που ζητούν οι δανειστές από την Ελλάδα, ακόμη και αν αλλάξει η κυβέρνηση του Βερολίνου”.

Για το θέμα της διαπραγμάτευσης, η εφημερίδα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τις συζητήσεις ανάμεσα στους δανειστές και τους Έλληνες υπουργούς με τίτλο: “Δεν βγήκε “λευκός καπνός” από τις Βρυξέλλες”.

Επίσης, η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τους Ευρωπαίους ηγέτες: “Ζητώ την υποστήριξή σας για τα εργασιακά”.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Ο Τύπος “μπροστάρης”, αλλά τότε, όχι τώρα!”. Με την ευκαιρία της εθνικής επετείου, o αρθρογράφος παρουσιάζει “άγνωστες πτυχές του ρόλου που έπαιξε ο ελληνικός Τύπος στους εθνικούς και δημοκρατικούς αγώνες. Ρόλου που προκαλεί μελαγχολία συγκρίνοντας το “τότε” με το “τώρα” των λεγομένων “media” ”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– “Το Βατοπέδι δεν ήταν απλώς ένα μιντιακό κατασκεύασμα…”. Ποιους “φωτογραφίζει” ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ως σκηνοθέτες της σκευωρίας.

– “Ιστορικά, το Δημόσιο προσπαθεί να αφαιρεί την περιουσία της Εκκλησίας και των μονών και όχι το αντίθετο”, δηλώνει στην “R” μετά την ομόφωνη αθώωσή του ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, και προαναγγέλλει δικαστικό αγώνα για τις εκτάσεις στη Βιστωνίδα.

– Δημήτρης Τζανακόπουλος: “Έχει δημιουργηθεί η δυναμική για την επίτευξη μιας έντιμης συμφωνίας με αμοιβαίες υποχωρήσεις”.

– Ντόρα Μπακογιάννη: “Κανείς από τους δανειστές δεν ζήτησε από τη Ν.Δ. να ψηφίσει τα μέτρα. Αυτό που ζητούν είναι η θεσμική συνέχεια του κράτους. Για εμάς αυτό είναι αυτονόητο”.

– “Ίσως θα έπρεπε να είχα παραιτηθεί στις 20 Φεβρουαρίου του 2015”. Τι λέει στους φοιτητές του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης που επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο.

– Η Ευρώπη φοβάται και θωρακίζεται. Ο εφιάλτης της τρομοκρατίας. Ποιος ήταν ο “μοναχικός λύκος” που σκόρπισε τον τρόμο στο Λονδίνο. Τον ήξεραν οι Αρχές, αλλά δεν τον θεωρούσαν επικίνδυνο.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Ολλανδός τουρίστας, το πιο σύντομο ανέκδοτο στην Τουρκία. Γερμανός τουρίστας, το δεύτερο πιο σύντομο ανέκδοτο στην Τουρκία. Ρώσος τουρίστας, το πιο σύντομο ανέκδοτο στο Κίεβο. Ξένος επενδυτής, το πιο σύντομο ανέκδοτο στην Ελλάδα. Και “έχω δυο ευρώ ως το τέλος του μήνα”, το πιο διαδεδομένο ανέκδοτο στην Ελλάδα. Πολύ γέλιο έχει πέσει, βρε παιδιά…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– “Θέλω να γίνω κι εγώ ηθοποιός”. Τζένη Καζάκου: “Η γιαγιά μου, η Τζένη Καρέζη”. Η εγγονή της αείμνηστης ηθοποιού και κόρη των Κωνσταντίνου Καζάκου – Τάνιας Τρύπη κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική και δίνει στην “R” την πρώτη της συνέντευξη.

– Ονειρεύονται να γίνουν γονείς. Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης ζουν μαζί χωρίς να σκέπτονται τον γάμο, μα επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα παιδί.

– Γλυκός έρωτας για τη Βαλέρια. Το λαμπερό μοντέλο Β. Χοψονίδου είναι ζευγάρι εδώ και δύο μήνες με τον επιχειρηματία Γιώργο Τεφά, που έχει σοκολατοποιία στη Θεσσαλονίκη.

– Η Χριστίνα έκλεψε την καρδιά του Γιάννη. Ο φακός της “R” απαθανάτισε τον νικητή του “Your face sounds familiar” Γ. Κρητικό με τη νέα σύντροφό του, την τραγουδίστρια Χ. Παπατριανταφύλλου.

– Άντζελα Ισμαήλου: “Οι γυναίκες δεν πρέπει να ζουν ό,τι τις υποτιμά”.

– Δημήτρης Λιγνάδης: “Ο Έλληνας ζει την αφασία του “Survivor” ”.

– Η Ευτυχία βρήκε την ευτυχία. Η λαμπερή ηθοποιός Ευτ. Γιακουμή είναι ερωτευμένη με τον εικαστικό Αλέξανδρο Κακλαμάνο και ποζάρει στην αγκαλιά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ