Η Realnews σήμερα 12/02/2017

Με τίτλο: “ «Βόμβα» από τη Λιβύη! ” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία σημειώνει ότι υπάρχει «έντονη ανησυχία για απόβαση 1.000.000 προσφύγων από τον Μάρτιο στον ευρωπαϊκό νότο».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι απαιτείται «συναγερμός για να μην πληγεί ο ελληνικός τουρισμός το καλοκαίρι» και αποκαλύπτει, ότι “η Κρήτη και τα παράλια της Ιταλίας θα είναι οι κυριότεροι προορισμοί των προσφύγων που θα επιχειρήσουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη, σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματούχων της Ε.Ε.”.

Στο ίδιο ρεπορτάζ η εφημερίδα αναφέρει ότι “σχέδιο για ανάπτυξη πολεμικών πλοίων ανοιχτά των ακτών της Λιβύης πρότεινε στη Σύνοδο Κορυφής της Μάλτας το Βερολίνο, προκειμένου να ανακοπεί πιθανό νέο μεταναστευτικό κύμα”.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Ήρθε και πάλι η ώρα των εθνικών ευεργετών”. Ο αρθρογράφος επισημαίνει ότι: “Η χώρα είναι και πάλι σκλαβωμένη στην ξενοκρατία, όπως τότε στα χρόνια του «21»,οταν πολλοί πλούσιοι Έλληνες αφιέρωσαν τις περιουσίες τους στο έθνος, ενώ οι περισσότεροι έφυγαν από τη ζωή πάμπτωχοι. Κάποιοι από τους σημερινούς πλούσιους περιμένουν τους πολιτικούς ηγέτες να μονιάσουν για να αποφασίσουν αν αξίζει τον κόπο να θυσιάσουν τις περιουσίες τους για την πατρίδα”. Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Και τώρα τρέχουν για να προλάβουν το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου. Η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα.

– Το παιχνίδι του Σόιμπλε με το Grexit και η σιωπή του Σούλτς για την Ελλάδα.

– Ολόκληρο το νέο σχέδιο νόμου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. «Ανάσα» για 300.000 επιχειρήσεις. Ποιοι μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση με κούρεμα χρεών.

– Σταύρος Κοντονής: «Ο μονομέτωπος αγώνας του ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ το κατατάσσει στον πολιτικό χώρο της Κεντροδεξιάς».

– Άδωνις Γεωργιάδης: «Γιατί αυτοί που ήμασταν μαζί στις κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου και Παπαδήμου δεν μπορεί να είμαστε μαζί και στο μέλλον;».

– Έκανε μόδα το Greek σουβλάκι στο Μίντλεσμπρο. Από τα γήπεδα στον… γύρο. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος παίζει μπάλα και… τυλίγει πίτες.- Ναυμαχία για το περίφημο ναυάγιο της Ζακύνθου. «Το κουφάρι του πλοίου είναι δικό μας» δηλώνει στην «R» η Ελένη Σουλάνη, κόρη του παλαιού ιδιοκτήτη του «τσιγαράδικου»

Και στην «Πράβδα» του Στάθη:

«Ο κόφτης υπάρχει και λειτουργεί. Μας κόβει τα ήπατα. Μας κόβει τα γόνατα. Μας κόβει τα όνειρα και τη ζωή. Υπάρχει ο κρυφός κόφτης που λειτουργεί ήδη και ο φανερός, εν αναμονή, κόφτης που μας ορέγεται. Κάτι σαν Διπλός κόφτης, όπως ο Διπλούς Πέλεκυς-θου, Κύριε φυλακή τω στοματί μου…»

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– «Ο γάμος είναι στα σχέδιά μου». Κατάθεση ψυχής από την πολυτάλαντη Demy. H όμορφη τραγουδίστρια που ξεχωρίζει στο μιούζικαλ «Mamma mia» και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Γιουροβίζιον, μιλά στην «R» για όσους την περιμένουν στη γωνία, για τα ψέματα που έχουν γραφτεί για εκείνη και για την οικογένεια που ονειρεύεται να κάνει.

– Χρυσές βέρες στο Λονδίνο. Παραμυθένιος ήταν ο γάμος της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού, που έγινε στη βρετανική πρωτεύουσα παρουσία γαλαζοαίματων, εφοπλιστών και επιχειρηματιών.

– Με παρανυφάκια τα 4 παιδιά τους. Τον Ιούνιο σκοπεύουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Οι πληροφορίες της «R» λένε πως το ζευγάρι οργανώνει ήδη όλες τις λεπτομέρειες του μυστηρίου.

– Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη έπειτα από ενάμιση χρόνο που είναι ερωτευμένοι, σκέφτονται σοβαρά να παντρευτούν.

– Όταν θύμωσε η Ευαγγελία. Η Ευ. Αραβανή αντέδρασε έντονα στις ανυπόστατες φήμες που της χρεώνουν νέα σχέση με τον επιχειρηματία Μάκη Κουσαθανά

– Γρηγόρης Βαλτινός: «Δεν ένιωσα ποτέ μου… θεός¨.

– Ονειρεύεται να ντυθεί νύφη. Η Κατερίνα Τσάβαλου έξι μήνες μετά τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Στεργίου σκέφτεται για πρώτη φορά σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμουΣήμερα στη Realnews: Βόσπορος και Πριγκηπόνησα (Βιβλίο), Realtaste και έκπτωση σε θέατραΒόσπορος και Πριγκηπόνησα

Tο βιβλίο της Σοφίας Σφυρόερα που παρουσιάζει ένα αλησμόνητο ταξίδι στη θάλασσα που σμίγει την Ευρώπη με την Ασία, τον θρύλο με την ιστορία και τη μνήμη με την σύγχρονη πραγματικότητα.

Real Τaste

Τσικνίζουμε στο σπίτι, φτιάχνουμε γλυκά για τους ερωτευμένους και ανακαλύπτουμε τις «κορυφαίες» νοστιμιές του Ολύμπου.

Η Realnews σας πάει θέατρο

Στα 2 εισιτήρια το ένα δώρο, για την παράσταση που επιθυμείτε.

Ισχύει και για την έκδοση των 2€.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ