Μουλόπουλος: Γιατί δέχθηκα την πρόταση του ΔΟΛ

«Δεν πρόκειται το συγκρότημα και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha, μετά τη θύελλα που προκάλεσε η απόφασή του να εμπλακεί στις διεργασίες για την επόμενη ημέρα του ΔΟΛ. «Στη δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω. Μου θυμίζει τα ποντίκια που εγκαταλείπουνε το πλοίο», σημείωσε.

Ο κ. Μουλόπουλος ανέφερε ότι πήρε την απόφαση να εμπλακεί στον ΔΟΛ την Τρίτη, όταν και δέχθηκε πρόταση από τον κ. Ψυχάρη: «Εγώ όπως ξέρετε στον Οργανισμό είχα 35 συναπτά έτη, από διάφορες θέσεις. Θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικότατο κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους συναδέρφους που ήμασταν τόσα χρόνια μαζί, ούτε από τον Σταύρο Ψυχάρη. Δεν έχω καμία σύγκρουση. Μπορεί να υπήρχαν πολιτικές συγκρούσεις, αλλά αυτό δεν επηρέαζε τις σχέσεις μας».

«Το είχα δηλώσει και παλαιότερα ότι εάν μου ζητηθεί, εάν ήθελαν βοήθεια, εγώ πολύ ευχαρίστως θα την έδινα. Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να το πω. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ, μην επικεντρωθούμε εκεί για πολιτικά παιχνίδια», τόνισε.

Σε ερώτηση για το ποιες είναι οι λύσεις που μπορούν να δοθούν για τον ΔΟΛ, ο κ. Μουλόπουλος είπε: «Οι λύσεις είναι επαφές με πολιτικές δυνάμεις αλλά και μια διοίκηση», ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία προσωπική φιλοδοξία.

Διαβάστε επίσης:

Αντιδράσεις για τον Μουλόπουλο στον ΔΟΛ – Τι λέει η κυβέρνηση και ο ίδιος

Δήλωση Μουλόπουλου για την ανάμειξή του στη διάσωση του ΔΟΛ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ