• Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

  6:49 μμ, Παρασκευή 13 Ιάν 2017 6:49 μμ, Παρασκευή 13 Ιάν 2017

  Με τίτλο «Αφορολόγητο στα …3.500 ευρώ» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά», η οποία αποκαλύπτει την πρόταση –σοκ των δανειστών για να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση. Με εμπνευστή το ΔΝΤ, αλλά με σύμφωνη γνώμη και της Κομισιόν, η τρόικα απαιτεί θεαματική συρρίκνωση του αφορολογήτου σε μισθωτούς και συνταξιούχους προκειμένου να διασφαλιστεί η επίτευξη του στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ και πέραν του 2018.

  Επίσης η «Αγορά»:

  • φέρνει στο φως τα σενάρια που επεξεργάζεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βολφανγκ Σόιμπλε για την προώθηση τέταρτου μνημονίου χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ

  • παρουσιάζει σχέδιο του υπουργείου Απασχόλησης που αφήνει έξω από τα επιδόματα του ΟΑΕΔ τους ανέργους οι οποίοι δεν θα δεχτούν την εργασία που τους προτείνεται

  • αναλύει τι αλλάζει σε εισφορές και συντάξεις από φέτος και ποιοι συνταξιούχοι θα υποστούν νέες περικοπές .

  Η εφημερίδα φιλοξενεί ακόμη συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος δηλώνει: «το 2018 θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και θα βγούμε στις αγορές» και του αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικήτα Κακλαμάνη που ζητεί: «Ο πρόεδρος να τραβήξει το αυτί σε κάποιους κοστουμάκηδες».

  Το Σάββατο στην Αγορά: Γάτες - Το απόλυτο βιβλίο για τα αξιαγάπητα κατοικίδια

  Γάτες.

  Το απόλυτο βιβλίο με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις φυλές, τη φροντίδα και τη συμπεριφορά των αξιαγάπητων κατοικίδιων.

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα