Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα 3/12/2016

Με τίτλο «Δωρεές ακινήτων στην εφορία για εξόφληση φόρων» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει τη ρύθμιση που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για τον συμψηφισμό οφειλών των φορολογουμένων με εκχώρηση περιουσιακών στοιχείων στο Δημόσιο.

 

Επίσης, η «Αγορά»:

• φέρνει στο φως τις αξιώσεις του ΔΝΤ για τη λήψη πρόσθετων μέτρων 3,6 δισ. ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα

•  παρουσιάζει τις ρυθμίσεις για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τα «κόκκινα» δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

•  εξηγεί γιατί μία στις δύο startups βάζει λουκέτο.  

     

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος δηλώνει: «Η εκλογολογία Μητσοτάκη αποθαρρύνει τους επενδυτές», και του τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ν.Δ. Κώστα Σκρέκα, ο οποίος αναφέρει ότι: «Ο κ. Τσίπρας έχει εγκαταλείψει ακυβέρνητη τη χώρα». Τέλος, δημοσιεύει τη συγκλονιστική αφήγηση του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου Τζέφερσον Ροντρίγκες, που εξηγεί πώς γλίτωσε από το μοιραίο αεροπλάνο της ποδοσφαιρικής ομάδας Σαπεκοένσε. 

 

 

Σάββατο στην Αγορά: Τα πάντα για τον καφέ (βιβλίο) και Μουσική Συλλογή

Τα πάντα για τον Καφέ

Ένα βιβλίο με όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα διαφορετικά είδη, τους τρόπους παρασκευής, τον  εξοπλισμό, το σερβίρισμα, τη γευσιγνωσία και το λεξιλόγιο του καφέ.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

 

Μαζί μια υπέροχη μουσική συλλογή που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ