Η Realnews του Δεκαπενταύγουστου

Με τίτλο: “Διπλό μήνυμα προς την Άγκυρα” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται στα περίπτερα από το Σάββατο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάνει ηχηρή παρέμβαση και αξιώνει από την Τουρκία να ζητήσει συγγνώμη για τις γενοκτονίες των Ποντίων και του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Η Realnews δημοσιεύει και ρεπορτάζ το οποίο αποκαλύπτει την προειδοποίηση που απευθύνουν οι Βρυξέλλες στον Ερντογάν για το προσφυγικό: “Μην τα βάζεις με την Ευρώπη”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης κι έχει τίτλο:“Χίλια μπράβο στους νικητές, δέκα φάσκελα στο κράτος!..”. Ο Χρ.Πασαλάρης σημειώνει: “Ας μην πανηγυρίζουμε για τις όποιες επιδόσεις στο Ρίο. Διαθέτουμε σπουδαία ονόματα, αλλά «ρηχό» αθλητισμό. Τα παιδιά που δοξάζουν την πατρίδα είναι όλα τους αυτοδημιούργητα, όπως ο αξέχαστος Σπύρος Λούης. Γυμνάζονται σε πρόχειρα και ατελή στάδια αφού η πολιτεία, όχι μόνο δεν τους παρέχει τα απαραίτητα μέσα, αλλά και έχει αφήσει να σαπίζουν οι σύγχρονες και πανάκριβες εγκαταστάσεις του «2004». Αντί λοιπόν να συγχαίρουν οι «επίσημοι» τη χρυσή Αννούλα της σκοποβολής, που είναι επίσης αυτοδημιούργητη, ας της φτιάξουν έναν χώρο να προπονείται. Διαθέτουμε σπάνια ταλέντα, αλλά παίρνουμε μηδέν στην υποδομή. Μαζί με το κράτος, τα μνημόνια και οι «καρέκλες» της εξουσίας είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του ελληνικού αθλητισμού!”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μετωπική Ρέγκλινγκ-Λαγκάρντ για το ελληνικό χρέος. Το επιτόκιο και το ύψος της ετήσιας εξυπηρέτησης του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ διχάζουν ΔΝΤ και Βρυξέλλες.

– Βασίλης Λεβέντης στην “R”: “Τι θα πω στον Τσίπρα όταν τον υποδεχθώ στο σπίτι μου”.  “Τώρα είναι η μεγάλη ώρα του πρωθυπουργού να πάρει μέτρα, να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες και να ανακουφίσει τους φτωχούς”.

– Π. Κουρουμπλής: “Το σενάριο των διπλών εκλογών εξυπηρετεί όσους δεν μπορούν να διαχειριστούν τα πολιτικά τους αδιέξοδα”.

– Α. Ασημακοπούλου: “Ο κ.Τσίπρας έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω από όλα την προσωπική πολιτική του επιβίωση”.

– Άννα Κορακάκη: “Θέλω να πάω σε πολλούς ακόμη Ολυμπιακούς Αγώνες”. Όλες οι άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του “χρυσού” κοριτσιού που συγκλόνισε την Ελλάδα.

– Τα πλάνα του Μπέντο για τον Ολυμπιακό. Ποιος είναι ο νέος προπονητής των “ερυθρολεύκων” και ποιές αλλαγές σχεδιάζει.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Γκρίζα σύννεφα για Ευγενία και Χρήστο. Σε κρίσιμη καμπή η σχέση Νιάρχου-Οικονόμου. Από μια κλωστή κρέμεται ο δεσμός του γοητευτικού εφοπλιστή και της λαμπερής γόνου της οικογένειας Νιάρχου, που έπειτα από τρία χρόνια ευτυχίας βλέπουν την αυλαία στη σχέση τους να πέφτει.

– “Με τον Γιάννη έχουμε σχέση ζωής”. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξεκαθαρίζει στην “R” πως δεν είναι πάλι ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο που τη φιλοξένησε στην Πάρο, τονίζοντας πως τους ενώνει μια βαθιά αγάπη που δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου.

– Παιχνίδια στο νερό. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος και η σύντροφός του Λάουρα Νάργες διασκέδασαν με την ψυχή τους κάνοντας νεροτσουλήθρα στην όμορφη Νάξο.

– Η Χριστίνα… άναψε φωτιές στη Μύκονο. Ο φακός της “R” απαθανάτισε τη Χρ.Στεφανίδη στις διακοπές της με τον σύντροφό της, διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ.

– “Ο Δημήτρης μοιάζει ιδανικός σύζυγος!”. Η Ιλένια Ουίλιαμς δεν κρύβει από το φιλικό της περιβάλλον πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του Δ. Ουγγαρέζου.

– Πέμη Ζούνη: “Χτυπάνε τη Μελίνα ακόμα και σήμερα!”.

– Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης. 9 μήνες ζευγάρι!

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ