Τι είπε ο Φώτης Μπόμπολας για το Μega – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της δανειοδότησης κομμάτων και επιχειρήσεων ΜΜΕ, ο εκδότης του ΠΗΓΑΣΟΥ και μέτοχος στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ κ. Φώτης Μπόμπολας κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της Αννέτας Καββαδία σχετικά με την πληρωμή των εργαζομένων του Mega.

H κ. Καββαδία ρώτησε συγκεκριμένα πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι ενώ επεσήμανε ότι προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του καναλιού είναι άνθρωποι με πολύ ισχυρή οικονομική επιφάνεια.

«Εγώ προσωπικά επειδή δεν είχα ρευστότητα, έβαλα το σπίτι μου υποθήκη και με κάποια λεφτά που πήρα δάνειο, έδωσα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι στο Mega υπήρχαν άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία είχαν και συμφέροντα σε άλλα κανάλια και δεν έβλεπαν με καλό μάτι το Mega» απάντησε ο κ. Μπόμπολας.

Λίγο αργότερα η κ. Καββαδία επανήλθε ρωτώντας: «Πως δικαιολογείται το ενδιαφέρον να διεκδικήσετε μια άδεια με την ίδια μετοχική σύνθεση; Δηλαδή θέλετε να μας πείσετε  ότι κάποιοι μέτοχοι οι όποιοι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να τα βρουν, ο ένας προτίθεται να πληρώσει, ο άλλος δεν προτίθεται, μαζεύονται ξανά και διεκδικούν μια άδεια με την ίδια μετοχική σύνθεση;»

«Εγώ από τη δική μου πλευρά προσπάθησα να βρεθεί μια λύση στο Mega. Στο τέλος δεν ήταν εφικτό» απάντησε ο κ. Μπομπολας επισημαίνοντας παράλληλα ότι αυτή είναι η μετοχική σύνθεση του καναλιού. «Και πώς να την αλλάξουμε τη μετοχική σύνθεση, τι να κάνουμε;» αναρωτήθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Φώτης Μπόμπολας: Για τη σημερινή κατάσταση του MEGA φταίνε οι μέτοχοι του – Τι είπε για τον Καψή

Ο Τζαβάρας στον Φώτη Μπόμπολα: Πιστεύω ότι γνωρίζετε και δεν το λέτε…

Φάμελλος: Ο Ψυχάρης άλλαξε άποψη και θέλει να παραστεί στην Εξεταστική Επιτροπή

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ