Στη κορυφή τo κεντρικό δελτίο του Star

Τον υψηλότερο αριθμό τηλεθεατών συγκεντρώνει το δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τον Απρίλιο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (Δευτέρα – Παρασκευή στις 19:50), τερμάτισε 1ο, πετυχαίνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών από όλα τα κεντρικά δελτία, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, με 423.108 τηλεθεατές (Μ.Ο. ανά ημέρα – ΤΜΛ*).

Το κεντρικό δελτίο του Star είχε επίσης τον μεγαλύτερο απόλυτο αριθμό τηλεθεατών και στα εμπορικά κοινά 15-44 ετών και 15-54 ετών (βλ. πίνακα).

Σε ότι αφορά τα μερίδια τηλεθέασης, το κεντρικό δελτίο σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 14,8% στο σύνολο. Στο κοινό 15-54, κατέκτησε την 1η θέση σημειώνοντας ποσοστό 15,2%. Σημειώνεται ότι τα μερίδια τηλεθέασης δεν είναι πλέον συγκρίσιμα, από τη στιγμή που τα δελτία μεταδίδονται σε διαφορετικές ώρες μεταξύ τους.

 

 

Οι τηλεθεατές επέλεξαν και εμπιστεύθηκαν και τον Απρίλιο, την αντικειμενική ενημέρωση και το έγκυρο πολιτικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Δείτε επίσης:

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για το εθνικό σχέδιο ανάπτυξης – ΒΙΝΤΕΟ

Το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Αγορά” – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ