H Realnews του Πάσχα

Με τίτλο: “Μας οδηγούν στη δραχμή!” κυκλοφορεί η Realnews.

 

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “το Μαξίμου μιλά για κρυφό σχέδιο Λαγκάρντ-Σόιμπλε” και σημειώνει το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση στους δανειστές: “Εφόσον η Ευρώπη αποδεχθεί τον εκβιασμό του ΔΝΤ, ουσιαστικά θα πάψει να υπάρχει και θα αποδείξει πως θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ”.

 

Η Realnews αποκαλύπτει: “Ολο το παρασκήνιο για την απόφαση Ντάισελμπλουμ να ορίσει τελικά έκτακτο Eurogroup για τις 9 Μαΐου μετά το ξαφνικό ταξίδι του στο Παρίσι. Η στάση του Γιούνκερ και της Γαλλίας απέναντι στις ακραίες απαιτήσεις του ΔΝΤ”.

Ακόμη, η εφημερίδα δημοσιεύει ρεπορτάζ για τους “σκληρούς” της Ε.Ε. οι οποίοι δηλώνουν: “Είμαστε έτοιμοι και για Grexit, εάν η κατάσταση φτάσει στα άκρα με την Ελλάδα”. Επίσης, ο Πιερ Μοσκοβισί μιλά στην “R” για τα επιπλέον μέτρα 3,6 δισ. ευρώ, τον ρόλο του ΔΝΤ και για τον κίνδυνο νέου 2015.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας το υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης κι έχει τίτλο:“Πείτε στον λαό την αλήθεια και μόνο την αλήθεια!..”. Ο Χρ. Πασαλάρης “μεταφέρει μια κορυφαία αξίωση του λαού: Ζητά από τον πρωθυπουργό, αλλά και από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης, να παραμερίσουν τις επικοινωνιακές πρακτικές τους και να πουν επιτέλους στον λαό την αλήθεια! Όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, για τα μεγάλα προβλήματα της πατρίδας. Οι πολιτικοί ηγέτες, αντί να λασπώνουν οι μ��ν τους δε, ας προσφέρουν τις ιδέες τους και ας κάνουν έντιμο έλεγχο και κριτική, με μόνη έγνοια το καλό της πατρίδας. Ευχής έργο θα ήταν να προσφέρουν τη συμμετοχή τους στην κοινή προσπάθεια για τη μείωση του δημοσίου χρέους. Ίσως δε και τη συμμετοχή τους σε μια πανεθνική κυβέρνηση με στόχο την έξοδο της πατρίδας από τη χειρότερη κρίση της ιστορίας της…”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Δημήτρης Αβραμόπουλος: “Μήπως κάποιοι επιζητούν το αδιέξοδο στην αξιολόγηση;”.

– Σταύρος Θεοδωράκης: “Το Ποτάμι δεν θα πάει ούτε στη Ν.Δ., ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ”. Σφοδρή επίθεση από τον επικεφαλής του Ποταμιού στον Χάρη Θεοχάρη.

– Πάνος Σκουρλέτης: “Η κυβέρνηση δεν διαθέτει τη νομιμοποίηση να κινηθεί σε άλλες κατευθύνσεις εκτός του πλαισίου της συμφωνίας του Αυγούστου”.

 

– Λευτέρης Αυγενάκης, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.: “Παραγοντισμοί  και φέουδα δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία όπως την ονειρευόμαστε”.

– Μπήκαμε στο παλάτι της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ στην Κέρκυρα.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “Οταν είσαι επί ξύλου κρεμάμενος, δεν κάνεις κυβιστήσεις. Ιδιαιτέρως όταν είσαι, όπως ο κ. Τσίπρας εδώ και καιρό, επι ξύλου τρεμάμενος…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

– Μυστική απόδραση στον Πόρο. Οι πρώτες φωτογραφίες της Άννας Καραμανλή και του Κωστή Μουσουρούλη. Η εντυπωσιακή βουλευτής της Ν.Δ. και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, που είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο, απόλαυσαν ένα ήσυχο διήμερο στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

– “Συγκατοικούμε ή χωρίζουμε!”. Το ερωτικό “τελεσίγραφο” του Κώστα Αποστολάκη στη σύντροφό του Πηνελόπη Πλάκα, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

– “Θέλω να γίνω πατέρας!”. Ο τραγουδιστής των Stavento, Μιχάλης Κουινέλης, που ζει ευτυχισμένος με την Ήβη Αδάμου, αποκαλύπτει στην “R” ότι θα ήθελε να αποκτήσει δύο παιδιά.

– Αθηνά Οικονομάκου: “Δεν παντρεύομαι το καλοκαίρι!”.

– “Θα τραγουδάω όταν το λέει η ψυχούλα μου”. Ο Πασχάλης Τερζής μιλά στον Γιώργο Λιάνη.

– Το Πάσχα των αστέρων. Εντός Ελλάδας επέλεξαν να κάνουν Ανάσταση άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ