Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

Με τίτλο «Eισήγηση-σοκ για νέο “μαχαίρι” στις συντάξεις» κυκλοφορεί η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η «Επιτροπή Σοφών» για το ασφαλιστικό προτείνει την ενοποίηση κύριας και επικουρικής σύνταξης, που θα οδηγήσει σε οριζόντιες περικοπές 5%-7%.

Επίσης η «Αγορά» :

  • φέρνει στο φως τις «δέκα εντολές» του Ολλανδού κομισάριου Μάαρτεν Φερβέι στους υπηρεσιακούς υπουργούς που συνάντησε στην Αθήνα.
  • φιλοξενεί συνέντευξη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, η οποία δηλώνει: «Στο ΠΑΣΟΚ η τρίτη εντολή και όχι στη Χρυσή Αυγή».
  • αποκαλύπτει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα βλέπει άρση των capital controls τον Ιανουάριο.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του επικεφαλής της ομάδας ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος δηλώνει: «Η κάλπη θα υποδείξει τη διέξοδο για τις συνεργασίες» και του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στη Β΄ Αθήνας, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος τονίζει: «Οι πολίτες επιλέγουν το “όλοι μαζί”, όχι την αλαζονεία».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

Εκτάκτως στην Αγορά: Τετράδιο UNICEF, Jamie και Το Νησί του Kong (DVD για παιδιά)

ΤΕΤΡΑΔΙΟ UNICEF

Η Αγορά και η UNICEF στηρίζουν τα παιδιά της Συρίας και προσφέρουν δωρεάν σε όλους τους αναγνώστες το τετράδιο της UNICEF. Για κάθε φύλλο της εφημερίδας που θα πωληθεί, 0.50€ θα διατεθούν στη UNICEF για τα προσφυγόπουλα της Συρίας.

 

Jamie

Το κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του Jamie Oliver.

· Συνταγές με κοτόπουλο,

· Θρεπτικά πρωινά

· Γλυκά με πλούσια κρέμα, ξηρούς καρπούς και καραμέλα

· Πίτες και μεζεδάκια

· Ταξίδι στην Ισπανία

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

TO ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΝΗΣΙ ΤΟΥ KONG.

H θρυλική παιδική σειρά δράσης και φαντασίας, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

Εκτάκτως άλλο ένα dvd με 2 επεισόδια.

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ