Ο Σάββας Καλεντερίδης απαντά στον Νίκο Μπογιόπουλο

Στο άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου με τίτλο  “Οτσαλάν: Η “επέτειος” της ντροπής” απαντά ο Σάββας Καλεντερίδης.

Διαβάστε αναλυτικά την απάντησή του με τίτλο “Κύριε Μπογιόπουλε, βρίσκεστε σε σύγχυση -αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο-, συνέλθετε”

Κύριε Μπογιόπουλε

Διάβασα το άρθρο σας που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα enikos και αναδημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα iskra με τίτλο “Οτσαλάν: Η “επέτειος” της ντροπής”.

Στο άρθρο σας αυτό, αφού αναφέρεστε στο χρονικό της υπόθεσης, το οποίο σε μεγάλο βαθμό το τεκμηριώνετε παραθέτοντας αποσπάσματα της “Έκθεσης Κωστούλα”, την οποία συγγράψαμε ο κ. Κωστούλας, ο κ. Διακοφωτάκης και ο υποφαινόμενος, καταλήγετε ως εξής:

“Το έχουμε ξαναγράψει και θα το επαναλάβουμε: Όποια κι αν θα είναι η τελική κρίση της Ιστορίας, πρώτα και κύρια του κουρδικού λαού, για το πρόσωπό του Οτσαλάν, το γεγονός παραμένει: Από τα χέρια μιας ελληνικής κυβέρνησης, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ο Οτσαλάν βρέθηκε στα χέρια της Τουρκίας. Κι αυτό, ως στιγμιότυπο της – ελληνικής –  Ιστορίας, θα αποτελεί εσαεί κηλίδα ντροπής. Για εκείνους (τους «μεγάλους τραγουδιστές» και τις «δεσποινίδες Κατεχάκη») που δια πράξεων ή παραλείψεων πρωταγωνίστησαν σε αυτή την εξέλιξη. “

Ο δια του χρώματος κιτρινισμός δικός μου, ο λοιπός και εννοώ το περιεχόμενο της πρότασης, όλος δικός σας.

Κύριε Μπογιόπουλε,

αν είστε σε θέση σήμερα εσείς, εκ του ασφαλούς, να γράφετε για την υπόθεση και να απευθύνετε και μύδρους εναντίον μου, χωρίς να αναφέρετε ένα στοιχείο το οποίο να τους τεκμηριώνει, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εγώ προσωπικά απαίτησα να τηρούνται γραπτώς στοιχεία της εξέλιξης της υπόθεσης του Οτζαλάν στον Ναϊρόμπι, με βάση τα οποία γράφτηκε η Έθεση Κωστούλα, κατόπιν εντολής που λάβαμε εκ των υστέρων από τον αείμνηστο Γιάννο Κρανιδιώτη.

Επίσης, όλο το χρονικό της υπόθεσης, περιλαμβάνεται στο βιβλίο μου “Παράδοση Οτζαλάν – Η Ώρα της Αλήθειας”, το οποίο μάλλον δεν διαβάσατε και το οποίο αποτελεί τη μοναδική ιστορική μαρτυρία στελέχους του κράτους για την υπόθεση αυτή.

Περιμένοντας την τεκμηρίωση της βαρύτατης κατηγορίας στο πρόσωπό μου, να σας ενημερώσω, για την περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ότι εκτός από σας, κατηγορίες μου απευθύνει ένας άλλος κύριος, προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία, ο κύριος Miron Varouhakis, ο οποίος μάλιστα το κάνει πιο ανοικτά και θαρραλέα. Δεν περιορίζεται στο φοβικό «δεσποινίδες Κατεχάκη», με κατονομάζει και μάλιστα σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA. Το… πόνημα του εν λόγω κυρίου μπορείτε να το μελετήσετε ΕΔΩ.

Όσον αφορά τις ιστοσελίδες που φιλοξένησαν το άρθρο του κ. Μπογιόπουλου και τους κ. Νίκο Χατζηνικολάου και Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα ήθελα να τους πω μια συμβουλή.

Κρατήστε ένα επίπεδο κύριοι, γιατί η λάσπη, όταν συγκεντρώνεται στα ΜΜΕ, τραβάει τα γουρούνια, που αρέσκονται να κυλιούνται σ’ αυτήν!

φιλικά προς όλους

Σάββας Καλεντερίδης

 

Πηγή:infognomonpolitics.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκος Μπογιόπουλος απαντάει στον Καλεντερίδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ