Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Να τελειώνουμε με την τρόικα!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αναφέρεται στις συνομιλίες που έχει ο Αντώνης Σαμαράς με τους συνεργάτες του για τη νέα διαπραγμάτευση. “Να απεμπλακούμε από τα μνημόνια και να προχωρήσει η χώρα στην επόμενη ημέρα” τονίζει στις συζητήσεις του ο Πρωθυπουργός, όπως επισημαίνει η Realnews. Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρεται στο γερμανικό σχέδιο των έξι σημείων καθώς και στο τι προβλέπει για επιμήκυνση και επιτόκια. Σύμφωνα με τη Realnews “ημερομηνία-«κλειδί» είναι η 14η Οκτωβρίου οπότε το θέμα του ελληνικού χρέους θα συζητηθεί στο Eurogroup”. Συνεντεύξεις, με τις οποίες αναφέρονται και σ’ αυτό το θέμα, παραχώρησαν στην εφημερίδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.

To κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Οχι άλλο μνημόνιο!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ηρθε η ώρα να πούμε επιτέλους όχι στους γερμανικούς σχεδιασμούς, όχι στην παρουσία της τρόικας στη χώρα, όχι σε ένα νέο μνημόνιο, όχι σε λύσεις που μειώνουν επικίνδυνα την εθνική μας ανεξαρτησία, αποτεφρώνουν ό,τι απέμεινε όρθιο και ζωντανό στην ελληνική οικονομία και πλήττουν βάναυσα το ήδη χαμηλό βιοτικό επίπεδο και εντέλει την αξιοπρέπεια των πολιτών”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δικογραφίες για Σαχινίδη και Ζανιά. Προέκυψαν στοιχεία για ενδεχόμενη ευθύνη τους σε παράνομη διαγραφή εταιρικών χρεών προς το ελληνικό δημόσιο ύψους 12,5 εκατ. ευρώ. Τι απαντά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

– Το τελευταίο sms της Μόνικας. Τι ζήτησε η αεροσυνοδός από τον πατέρα του πρώην φίλου της δυο ημέρες πριν βρεθεί νεκρή.

– Είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Για τα μυστικά του τύμβου της Αμφίπολης μιλά στην “R” η υπεύθυνη των ανασκαφών αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη.

Στο άρθρο του, που έχει τίτλο: “Θα φάτε και τρίτο πακέτο θέλετε δεν θέλετε!..”, ο Χρήστος Πασαλάρης θέτει το ερώτημα αν ο κ. Σόιμπλε ενημέρωσε την ελληνική κυβέρνηση πριν εξαγγείλει αιφνιδιαστικά το τρίτο πακέτο “βοήθειας” στην Ελλάδα.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Στα δίχτυα της Στικούδη ο Τζιμπούρ. Η σέξι τραγουδίστρια μάγεψε τον Αλγερινό άσο. Η γνωριμία στην Πρέβεζα και το στενό μαρκάρισμα του Ράφικ στην όμορφη Κατερίνα. Η βόλτα στο Καζίνο της Πάρνηθας και οι κρυφές έξοδοί τους στα βόρεια προάστια.

– Σχέδια για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα σκέφτονται να μετακομίσουν στην Ελλάδα κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα.

– Ελεονώρα Μελέτη: Της αρέσουν τα δύσκολα. Η παρουσιάστρια επέλεξε την παραλία της Χρυσής Ακτής στην Πάρο για να “τεστάρει” τις ικανότητές της στα θαλάσσια σπορ.

– Μπουρούσης-Ψωμιάδου: Θα γίνουν σύντομα γονείς!

– Το καταφύγιο της Χίσλοπ στην Κρήτη.

– Ευαγγελία Αραβανή: Γνώρισε τον αγαπημένο της Ηλία Βρεττό στους συγγενείς της στη Λευκάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί.

– Νέος έρωτας για τον Σωτήρη Δανέζη. Η Σοφία Μπερετάνου βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στο πλευρό του γνωστού δημοσιογράφου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ