Κέρδισε τριήμερη απόδραση στο Kaimak Inn από το enikos.gr

Νιώσε την ανάσα του βουνού σε υψόμετρο 800 μέτρων, ταξιδεύοντας στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, στην καρδιά ενός καταπράσινου τοπίου, στο Kaimak inn. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του enikos.gr και διεκδίκησε ένα τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό σε αυτό τον υπέροχο προορισμό.

 

Στείλε ΕΝ στο 54991

και πάρε μέρος τώρα.

 

Ταυτόχρονα συμμετέχεις και στο διαγωνισμό για το απίστευτο iPhone 6s.

 

Ένα πραγματικό κόσμημα στην περιοχή, ένα πετρόχτιστο παραδοσιακό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που συνδυάζει τέλεια την απόλυτη ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος με την έντονη ψυχαγωγική και αθλητική δραστηριότητα που προσφέρουν το μαγευτικό χωριό και το επιβλητικό βουνό. Η ομορφιά του τοπίου, το υπέροχο κλίμα και το πλήθος των αξιοθέατων της ευρύτερης περιοχής καθιστούν το Kaimak inn την ιδανικότερη επιλογή για πραγματική ξεκούραση και αναψυχή. Το ξενοδοχείο διαθέτει 40 μοναδικής αισθητικής δωμάτια: 20 ευρύχωρα δίκλινα Comfort Rooms και 20 Junior Suites ενιαίου χώρου, δύο επιπέδων , με δυνατότητα φιλοξενίας έως τεσσάρων ατόμων.

Το ψηλοτάβανο, ατμοσφαιρικό εστιατόριο Rosa Canina Restaurant σερβίρει παραδοσιακά πιάτα με γκουρμέ πινελιές και εξαιρετικά κρασιά. Το Wild Rose Cafeμε τα μεγάλα του παράθυρα, τους δερμάτινους καναπέδες και το τζάκι, είναι ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ποτό, ελαφρύ γεύμα ή ζεστό ρόφημα. Υπάρχει Play Room με τραπέζια μπιλιάρδου, τηλεόραση ευρείας οθόνης και επιτραπέζια παιχνίδια.Παρέχονται επίσης, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και άνετος χώρος στάθμευσης.

Στείλε ΕΝ στο 54991

και πάρε μέρος στο διαγωνισμό τώρα.

Όροι και πληροφορίες ΕΔΩ.

Χρέωση αποστολής στο 54991:1,23 € | Γρ. Εξυπηρέτησης: 2111815928 | Audiotex

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ