Θρυλικές σειρές των ’80s και ’90s επιστρέφουν στην TV

Τα τελευταία χρόνια οι αναβιώσεις και τα reboot έχουν την τιμητική τους στο Χόλιγουντ για το οποίο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μάλλον έχει στερέψει από ιδέες ή πιο απλά προτιμά τις σίγουρες και δοκιμασμένες ιδέες, ώστε να μη ρισκάρει να χάσει τα χρήματά του.

Μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες των ’80s και των ’90s έχουν ήδη επιστρέψει στη μικρή οθόνη με επιτυχία, ενώ ακόμα περισσότερα προγραμματίζονται από τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι σειρές «Ντάλλας», «24», «Χαβάη 5-0», «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», «Νικίτα», «Στη λεωφόρο του Μέλροουζ» αν και τα δύο τελευταία, ομολογουμένως, δεν έσκισαν σε τηλεθεάσεις.

Ποιές άλλες σειρές όμως, αναμένεται να δούμε στο προσεχές μέλλον στις οθόνες μας;

X-Files

Οι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλυ θα επιστρέψουν με έξι νέα επιεσόδια τον Ιανουάριο του 2016 μέσα από το Fox και αν τα πάνε καλά, δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλα επεισόδια.

Οικογένεια Γκίλμορ

Η Λορελάι κι η Ρόρι θα επιστρέψουν μέσα από τέσσερις νέες τηλεταινίες που θα προβληθούν από το Netflix, εννιά χρόνια μετά το φινάλε της σειράς το καλοκαίρι του 2007.

Μαγκάιβερ

Μία από τις πιο cult σειρές της δεκαετίας του ’80 αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει θα αφορά τη ζωή του Μαγκάιβερ σε νεαρότερη ηλικία, ώστε να αναλάβει νέος κι όμορφος πρωταγωνιστής.

Ζήνα

Είτε με τη Λούσυ Λόουλες είτε χωρίς (προς μεγάλη απογοήτευση των φαν εάν επαληθευτεί το δεύτερο σενάριο) ένα είναι το σίγουρο: η πριγκίπισσα του πολέμου θα επιστρέψει δριμύτερη μέσα στο 2016 ελπίζοντας να κερδίσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό.

Prison Break

Μετά την επιτυχία του “24” το Fox αποφάσισε να δώσει πράσινο φως για νέες περιπέτειες για τους αδερφούς Λίνκολν Μπάρροους και Μάικλ Σκόφιλντ. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του δικτυου δε, ό,τι και αν είχε συμβεί στο φινάλε της σειράς το 2009, λεπτομέρειες…

Ο ιππότης της Ασφάλτου

Η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Ντέιβιντ Χάσελχοφ πριν το “Baywatch” ακούγεται ότι θα επιστρέψει με νέο πρωταγωνιστή, αλλά στη μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά.

Οι Άγγελοι του Τσάρλι

Κανείς δεν ξεχνάει τις “Αγγέλους” που έγραψαν ιστορία για πέντε τηλεοπτικές σεζόν από τα μέσα της δεκαετίας του ’70, αλλά και τη νεότερη εκδοχή στον κινηματογράφο στα ’00s. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “Άγγελοι” θα ζήσουν σύντομα νέες περιπέτειες στη μεγάλη οθόνη.

Baywatch

Και το δεύτερο τεράστιο σουξέ όμως του Χάσελχοφ είναι στα σκαριά για να επανέλθει στη μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά και λίγο πιο χιουμοριστικό με τους Ζακ Έφρον και Ντουέιν Τζόνσον στις επάλξεις, αλλά η Πάμελα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφορέσει το κόκκινο μαγιό.

Πηγή: tff.gr

 

Δείτε επίσης:

Η “παρέμβαση” της Ελληνοφρένειας στη ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ