Νίκος Χατζηνικολάου: Σκληρό πολιτικό καρύδι ο Άδωνις Γεωργιάδης – ΒΙΝΤΕΟ

“Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέδειξε και σε αυτή τη διαδικασία, τη διαδικασία εκλογής αρχηγού της ΝΔ, ότι είναι σκληρό καρύδι, ότι είναι μαχητής και όταν αναλαμβάνει ένα πολιτικό ρίσκο φέρνει σε πέρας την αποστολή του” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του κ. Γεωργιάδη.

“Πρέπει νομίζω να παραδεχθούμε όλοι ότι ανέβηκε ένα Γολγοθά για να μαζέψει τις 50 υπογραφές, δεν ήταν εύκολη υπόθεση γιατί απέναντί του είχε τον σημερινό προέδρο του κόμματος, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη του οποίου η υποψηφιότητα πηγαίνει πολύ δυνατά καθώς έχει όπως όλοι λένε στο παρασκήνιο και την ευλογία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αλλά και της Ντόρας Μπακογιάννη και άλλων επιφανών στελεχών. Είχε απέναντί του επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια εξίσου ισχυρή υποψηφιότητα, ένα ιστορικό όνομα της ΝΔ και βέβαια τον ανερχόμενο νέο, 38χρονο μόλις, Απόστολο Τζιτζικώστα που φαίνεται και αυτός να έχει αέρα στα πανιά του, καθώς εκφράζει το αίτημα της ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας”

“Παρ’ όλα αυτά, το σκληρό πολιτικό καρύδι που λέγεται Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να μαζέψει τις 50 υπογραφές. Έπαιξε το χαρτί του έξυπνα, επικοινωνιακά για άλλη μια φορά αποδείχθηκε μαχητής και κατάφερε να πείσει τους συναδέλφους τους συναγωνιστές τους στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ότι του αξίζει η ευκαιρία να ειναι υποψήφιος, να αρθρώσει τον πολιτικό του λόγο, να πει την γνώμη του, να παρέμβει στα πράγματα της ΝΔ και πρέπει να πούμε ότι είτε καταφέρει να συγκεντρώσει ένα ικανό ποσοστό σε αυτή την εκλογή είτε όχι, έχει ήδη κερδίσει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και έχει κερδίσει διότι είναι από τους τέσσερις ανθρώπους που τον επόμενο μήνα θα διατυπώνει την άποψη του σε όλα τα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και άλλα φόρουμ που υπάρχουν στη χώρα για το τι πρέπει να γίνει και στο κόμμα του και στην πατρίδα. Ας μην το υποτιμούμε αυτό” σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ