Νίκος Χατζηνικολάου: Εκτός από τα χιουμοριστικά σποτάκια ακούσατε μια ωραία ιδέα; – ΒΙΝΤΕΟ

“Έχουμε για άλλη μια φορά μια προεκλογική αντιπαράθεση η οποία αντί να αναφέρεται στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, εξελίσσεται σε σκιαμαχία μεταξύ των αρχηγών” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

“Δεν νομίζω ότι οι πολίτες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τέτοιου είδους κόντρες. Δεν νομίζω ότι οι πολίτες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τέτοιου είδους διαξιφισμούς” τόνισε. 

“Δεν ακούσαμε για παράδειγμα να γίνεται μια σοβαρή συζήτηση για την ανεργία. Δεν ακούσαμε να αναπτύσσει ένας από τους αρχηγούς ένα πλήρες, ένα συγκροτημένο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης και αντ’ αυτών η λάσπη φεύγει στον ανεμιστήρα από πολλές πλευρές της πολιτικής μας ζωής μ’ έναν τρόπο που νομίζω ότι μεγαλώνει το έλλειμμα της αξιοπιστίας του πολιτικού μας συστήματος, δεν βοηθά να ξεπεράσουμε την πολιτική κρίση στη χώρα αυτή και βέβαια η οικονομική κρίση δεν πρόκειται ποτέ να αντιμετωπιστεί αν πριν δεν αντιμετωπίσουμε την πολιτική κρίση” συνέχισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

“Ακούσατε, εκτός από τα χιουμοριστικά σποτάκια, εκτός από τις σκιαμαχίες για το παρελθόν, εκτός από τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ακούσατε μια ωραία ιδέα σε αυτές τις εκλογές, σε αυτή την προεκλογική περίοδο; Μια ωραία ιδέα; Μια ιδέα που να ξεχώρισε και που οι πολίτες να είπανε ‘μπράβο, ωραία ιδέα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας την επόμενη μέρα'” τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

Δείτε το βίντεο του Star

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ