H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα 1/8/2015

Με τίτλο «Ξηλώνουν και τις 100 δόσεις» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν τη μείωση του αριθμού των δόσεων και τον υπερδιπλασιασμό του επιτοκίου για τα ληξιπρόθεσμα. Ταυτόχρονα, οι εκπρόσωποι των θεσμών εγείρουν μία σειρά από νέες απαιτήσεις, ανάμεσα τους η περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού και οι αλλαγές επί τα χείρω του «νόμου Στρατούλη» για τους υπερήλικες ανασφάλιστους.

 

Επίσης, η «Αγορά» :

• Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του plan B που ετοίμαζε ο Γιάνης Βαρουφάκης, τους συνθηματικούς κώδικες που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της ομάδας και το ρόλο καθηγητή του Πολυτεχνείου στην επιχείρηση.

• Φέρνει στο φως τις απαιτήσεις, που προέβαλε η Ντέλια Βελκουλέσκου με το που πάτησε το πόδι της στην Αθήνα. Ακόμη δημοσιεύει τι είπε η ίδια στην «Αγορά», πως περιγράφει τη «σκληρή του ΔΝΤ» η Ρουμάνα δασκάλα της, ποιό είναι το «ένοχο» μυστικό της με τον Πόλ Τόμσεν.

 

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, η οποία δηλώνει: «Δεν θέλουμε κυβέρνηση ειδικού σκοπού ούτε εμείς, ούτε ο λαός» και της βουλευτού της Ν.Δ. Ντόρας Μπακογιάνη, η οποία τονίζει: «Κυβέρνηση εθνικής ενότητας, γίνουν – δεν γίνουν πρόωρες εκλογές».

Τέλος, η «Α» αποκαλύπτει ποιά είναι η οffshore εταιρία, που συνδέεται με κυβερνητικό στέλεχος.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας. 

 

Σήμερα στην “Αγορά”: Λάκης Παπαδόπουλος 2 CD! Το νέο + Best of. Μαζί DVD “Πέππα το Γουρουνάκι”  

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Το νέο cd του Λάκη Παπαδόπουλου “Παιχνίδια αγάπης”. Συμμετέχουν κορυφαίοι ερμηνευτές: (Αρλέτα, Δεληβοριάς, Μαρινέλλα, Μουζουράκης, Παπακωνσταντίνου, Πάριος, Σαββόπουλος, Πασχαλίδης, Τερζής, Χατζής κ.ά.)

Μαζί άλλο ένα CD με όλες τις μεγάλες ροκ επιτυχίες του.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα η πολυβραβευμένη παιδική σειρά που αγάπησαν εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι σε όλο τον κόσμο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Αυτό το Σάββατο άλλο ένα DVD με 5 επεισόδια.

Η «Πέππα το γουρουνάκι» από το 2005 έχει βραβευτεί με 15 διεθνή βραβεία μεταξύ των οποίων καλύτερης παιδικής σειράς. Μεταδίδεται σε περισσότερες από 180 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες. Στην Ελλάδα, στη Μ. Βρετανία, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Αυστραλία είναι με βάση τις μετρήσεις η Νο 1 παιδική σειρά σε τηλεθέαση.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ