Ο Χρήστος Μαζανίτης υποψήφιος με τους “Ενωμένους Δημοσιογράφους”

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 και έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Χρήστος Μαζανίτης κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Συστρατεύτηκε με τους Ενωμένους Δημοσιογράφους. Επί τέσσερα χρόνια μετείχε στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΑΝΤ1, με τους συναδέλφους του να τον έχουν εμπιστευτεί ως τον μοναδικό υποψήφιο σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Στις εκλογές της ΠΟΕΣΥ εκλέχθηκε σύνεδρος κι εν συνεχεία μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ. Ομόφωνα, στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά Βόλου, τον Μάρτιο, εκλέχθηκε ως μέλος της τριμερής Επιτροπής Ίντερνετ ως μόνος εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ. Παράλληλα ήταν μέλος της Επιτροπής Ίντερνετ του Μεικτού Συμβουλίου της Ένωσης.

Σκληρά εργαζόμενος – άνθρωπος του «πεζοδρομίου» δίνει καθημερινά την μάχη της ενημέρωσης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, έχοντας καταγράψει πολλές επιτυχίες στο δυναμικό του. Για λογαριασμό του ΑΝΤ1 έχει καλύψει δημοσιογραφικά πολλές αποστολές, με πρόσφατη την τραγωδία του Norman Atlantic στην Αδριατική.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ