Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος υποψήφιος με τους “Ενωμένους Δημοσιογράφους”

Να βάλουμε τέλος στην ταπείνωση του κλάδου μας

Συνάδελφοι

Επί χρόνια απασχολημένος, με εφημερίδες και τηλεόραση, έβλεπα – το λέω τώρα με μια τάση εξομολόγησης – από μακριά, τα όσα συνέβαιναν στην ΕΣΗΕΑ και στο χώρο μας. Ήρθε όμως -δυστυχώς- η στιγμή που η οικονομική κρίση μας χτύπησε , ως κλάδο, τόσο δυνατά , λες και είμαστε το πρώτο …χωριό στο τσουνάμι.

Κι όταν βλέπεις τους συναδέρφους , τους φίλους σου , να προσπαθούν ακόμα, να σηκώσουν ξανά κεφάλι , να βρουν μια δουλειά , όταν νιώθεις την ανασφάλεια των εργαζόμενων με μπλοκάκι , το φόβο για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ και παρακολουθείς την αγωνία των συναδέρφων συνταξιούχων , για τη καταβολή των συντάξεων , λες τότε, ότι πρέπει να μπω στο “χορό”. Να προσφέρω όπως μπορώ .

Γι αυτό και κατεβαίνω σ αυτές τις εκλογές.

Και μετέχω στο ψηφοδέλτιο “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι” ,επειδη είναι ο συνδυασμός που έσπασε , σε μεγάλο βαθμό , τα κομματικά τείχη που μας χωρίζουν, γιατί αγωνίστηκε και θα αγωνιστεί, για να διασώσει θέσεις εργασίας , να στηρίξει τους άνεργους , να δώσει λύσεις για τη βιωσιμότητα των ταμείων μας . Καιρός λοιπόν να δράσουμε ενωμένοι , μακρυά από κομματικές παρωπίδες , και να τερματίσουμε την πορεία προς την ταπείνωση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ