Ταξιδεύουμε στο Epavlis Boutique Suites με το enikos.gr

Το enikos.gr μας ταξιδεύει λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και σε ένα μαγευτικό προορισμό στο Epavlis Boutique Suites στο Γαλαξίδι.

 

Στείλε ΕΝ1 στο 54991

και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για το υπέροχο ταξίδι.

 

 

 Για τους λάτρεις της άνεσης και της φινέτσας, σ’έναν από τους πιο δημοφιλέστερους αρχοντικούς και ιστορικούς τόπους το Γαλαξίδι, η οικογένεια Αβραντίνη είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί στο φιλόξενο χώρο του πολυφροντισμένου συγκροτήματος. Αυτό έγκειται στις ανέσεις και την πολυτέλεια των δωματίων, που φτιάχτηκαν με πολύ μεράκι και γούστο καθώς και στο χαμογελαστό καλωσόρισμα της οικογένειας που σε κάνει να νοιώθεις σαν το σπίτι σου.

Το κατάλυμα βρίσκεται μέσα στην πόλη και λίγα μόλις μέτρα από την θάλασσα. Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει περιπάτους κατά μήκος της παραλίας και του Δάσους επίσης ν’ασχοληθεί, με το ψάρεμα την κατάδυση και την κωπηλάσια γνωρίζοντας έτσι τους κολπίσκους και τα γραφικά νησάκια.

Η περιοχή με τους ορεινούς όγκους σε συνδυασμό με τη θάλασσα και τη μορφολογία του εδάφους, δημιουργούν εξαιρετικές συνθήκες και για το άθλημα αλεξίπτωτο της πλαγιάς “parapente”, όπου ο αθλητής μπορεί να βρει διάφορους χώρους απογείωσης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, σχόλια και κάντε μας like εδώ

Στείλε ΕΝ1 στο 54991

και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για το τριήμερο.

 

Όροι και πληροφορίες ΕΔΩ.

Χρέωση αποστολής στο 54991:1,23 € | Γρ. Εξυπηρέτησης: 2111815928 | ΑSA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ