Τα σχόλια του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου για την πολιτική επικαιρότητα – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για την πολιτική επικαιρότητα στην τηλεοπτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η χώρα έχει μία σειρά από υποχρεώσεις που «κορυφώνονται στις 9 Απριλίου, Μεγάλη Πέμπτη, με ένα ομόλογο ύψους 450 εκατ. ευρώ που πρέπει να αποπληρώσουμε στο ΔΝΤ».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε και τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος έκανε λόγο για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου. Όπως είπε, ο κ. Καμμένος δεν έχει την αρμοδιότητα ως κυβερνητικό στέλεχος, ως υπουργός «και μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως πήρε μία τέτοια πρωτοβουλία». Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα στα οποία δεν μπορεί οι τοποθετήσεις να γίνονται στον αέρα. Και αυτά είναι θέματα στα οποία κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν μπορεί ούτε η κυβέρνηση να αποφασίζει μόνη της τη συνεκμετάλλευση εθνικών πόρων με άλλες χώρες. Είναι ζήτημα για το οποίο πρέπει να υπάρξει εθνικός διάλογος, εθνική συνεννόηση και εθνική συμφωνία».

Δείτε το βίντεο από το Star:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ