Όλοι οι καυγάδες του Άδωνι με τον Παπαδάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Όσοι παρακολουθούν τακτικά τις εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη είναι βέβαιο ότι δεν ένιωσαν έκπληξη όταν τον είδαν να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όπως συνέβη σήμερα. Οι δύο άνδρες έχουν πρωταγωνιστήσει κατά καιρούς σε επικούς καυγάδες, τους οποίους σας θυμίζει το enikos.gr.

Παπαδάκης στον Άδωνι: Πάρε ένα χαπάκι

“Το 90% όσων δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα έχει να δώσει 1.000 ευρώ”, είπε στο πρωινό του Antenna ο Άδωνις Γεωργιάδης, …αναγκάζοντας τον ΓιώργO Παπαδάκη να του δώσει ένα χαπάκι.

“Κατά λαϊκισμού το χαπάκι, το επιστρέφω”, απάντησε ο Άδωνις.

“Δεν έχεις και χιούμορ. Η Ευγενία έχει, τι σου βρήκε…”, ανταπάντησε ο Παπαδάκης.

 

 

Ο Άδωνις μπαίνει, βγαίνει και επιστρέφει

Για …χάρη του Πάνου Καμμένου, ο Άδωνις Γεωργιάδης  έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας στον Γιώργο Παπαδάκη. Οταν άκουσε ότι θα βγει στην εκπομπή ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ζητούσε να του απευθύνει ερωτήσεις. “Αφήστε με, γιατί όποτε με βλέπει στη Βουλή φεύγει τρέχοντας”, έλεγε ο Άδωνις.

Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε, ο βουλευτής επέμενε λέγοντας στον κ. Παπαδάκη ότι “όποτε βγάζετε τον Καμμένο, τον χαϊδεύετε” και ο Γιώργος Παπαδάκης εξανέστη: “Καλώς τον μπουμπούκο…”.

Αυτό ήταν. Ο Άδωνις Γεωργιάδης σηκώθηκε, …αποκαλωδιώθηκε και αποχώρησε φωνάζοντας: “Τι λε ρε, είσαι με καλά σου, άντε ρε…”.

Δείτε την αποχώρηση:

 

Πως ξεκίνησε ο καυγάς:

 

Δεν έφυγε, ωστόσο, ποτέ ο κ. Γεωργιάδης. Στα παρασκήνια ήταν. Κι όταν δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, οι συγγνώμες και τα mea culpa, επέστρεψε στο στούντιο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για το “μπουμπούκος”, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ένα “mea culpa” για το ότι ο κ. Παπαδάκης εξέλαβε τις αιχμές του ως “κατεθυνόμενες ερωτήσεις προς τον κ. Καμμένο” και το θέμα λύθηκε.

Αφού,  βέβαια, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε: “Εμένα το μπουμπούκος δεν με ενοχλεί. Είμαι χοντρόπετσος. Το είπε δημόσια η Ευγενία σε μια στιγμή τηλεοπτικής ανωριμότητας και δεν θέλω να στεναχωριέται”.

 

 

 “Αν κοπεί ο Άδωνις από τα πρωινά θα πάει στο γιατρό”

“Άκουσα τον Άδωνι να λέει χθες ότι στα πρωινάδικα λαϊκίζουν, οπότε του απαντάμε ότι από εδώ και πέρα θα το σκεφτούμε πολύ αν θα τον ξανακαλέσουμε”, είπε στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης.

Και συνέχισε: “Εφόσον σας προσβάλει η παρουσία σας εδώ, μην αποδέχεστε την πρόσκλησή μας”. Τον αποκάλεσε Ισμήνη Παρακαλέση και ανέβασε κι άλλο τους τόνους:  “Αυτά στη Βουλή με τον Καμμένο, όχι σ’ εμάς, είμαστε σοβαροί άνθρωποι. Παραπέρα να παίξετε, τώρα που έχετε και 15 μέρες κενό, γιατί εμείς δουλεύουμε”.

Είπε κι άλλα ο Γιώργος Παπαδάκης. Όπως, για παράδειγμα, ότι “αν κοπεί ο Άδωνις από τα πρωινά, θα πάει στο γιατρό”…

 

Ο Άδωνις απάντησε στον Παπαδάκη

“Μην κάνουν τον κόπο να με ξανακαλέσουν”, απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Γιώργο Παπαδάκη, που νωρίτερα μέσα από την εκπομπή του στον Antenna επιτέθηκε στο βουλευτή με αφορμή τα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη στη Βουλή περί “πρωινάδικων που λαϊκίζουν”…

 

Έντονη κόντρα Παπαδάκη-Γεωργιάδη

Έντονη κόντρα ξέσπασε πριν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1 ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον υπουργό Υγείας. Η φράση «χαϊδεύετε αυτιά τόσα χρόνια» του Άδωνι Γεωργιάδη για τη στάση που κρατά ο παρουσιαστής προς τους συνδικαλιστές προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη και οδήγησε σε μια σειρά κατηγοριών εκατέρωθεν.

«Εσείς χρεοκοπήσατε τη χώρα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος απάντησε: «Εγώ δεν κυβερνούσα. Εσείς κάθε πρωί υπερασπιζόσασταν από την τηλεόραση το αίτημα της κάθε συντεχνίας».

«Εγώ υπερασπιζόμουν την κοινωνία», ανταπάντησε ο παρουσιαστής, ενώ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Άλλο η κοινωνία, άλλο οι συντεχνίες κύριε Παπαδάκη».

Τελικά, ο κύριος Γεωργιάδης αναφερόμενος στην συνολική ευθύνη της κοινωνίας για την οικονομική κρίση είπε: «Λίγοι είναι αυτοί που δεν φταίνε» και υποστήριξε ότι ο ίδιος θα ήταν ευχαριστημένος και με 360 ευρώ σύνταξη το μήνα.

 

 

Άδωνις:«Όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγουν, λεφτά δεν θα γεννήσουμε»

Άναψαν τα αίματα μεταξύ του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων δεν είναι κομμάτι του μνημονίου, διότι χρεοκοπήσαμε».

«Όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγουν, λεφτά δεν θα γεννήσουμε», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στην κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για συνταγματικά προβλήματα στις περικοπές των αποδοχών των ενστόλων όλων των Σωμάτων.

«Το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι νομικό. Κάθε απόφαση που θα ακυρωθεί, θα πρέπει αυτομάτως να αντικατασταθεί με κάποια άλλη», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «ο κόσμος έχει τρελαθεί. Νομίζει ότι τους κόβουμε τους μισθούς, για να πληρώνουμε τους τόκους. Το χρέος μας εξυπηρετείται από τα δανεικά μας, δεν εξυπηρετείται από εμάς. Την πρώτη φορά που θα πληρώσουμε από δικά μας λεφτά χρέος είναι το 2014, αν κριθεί ότι έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα».

Η έντονη λογομαχία μεταξύ του κ. Παπαδάκη και του κ. Γεωργιάδη και το σχόλιο του δημοσιογράφου ότι του “μυρίζουν” εκλογές είχαν ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του υπουργού Υγείας, ο οποίος απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο, ανέφερε με έντονο ύφος: «Θέλετε τη μιζέρια, τη γκρίνια, τη σκοτεινιά, την καταχνιά. Δεν θέλετε τίποτα καλό να βγάζει αυτή η χώρα. Δεν θέλετε να πάει ο τόπος μπροστά. Θα πέσουν τα νούμερα, αν πάει καλά ο τόπος. Αυτό είναι το πρόβλημα».

 

 

 

 

Η απάντηση του Παπαδάκη στον Γεωργιάδη για το Καστελόριζο

Απάντηση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν στη χθεσινή του εκπομπή για το Καστελόριζο, έδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης από την εκπομπή του.

Όπως υποστήριξε ο κ. Παπαδάκης, ο δήμαρχος Καστελόριζου διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν υπήρχε γιατρός στο νησί και ένας πολίτης από το Καστελόριζο υποχρεώθηκε να πάει στην Τουρκία.

Στη συνέχεια της εκπομπής ο κ. Παπαδάκης αποκάλυψε ότι, μόλις τελείωσε η χθεσινή εκπομπή, ο δήμαρχος έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 πρόσθεσε: «Εγώ, πειθαρχώντας στη δεοντολογία, το έστειλα στον κ. Γεωργιάδη (σ.σ. το μήνυμα), για να του αποδείξω ότι ήταν αδικαιολόγητος και οι προσβολές του επιβάλλουν να μου ζητήσει συγγνώμη».

 

 

Άδωνις στον Παπαδάκη:”Μην μου λέτε άρες μάρες κουκουνάρες”

Ένταση επικράτησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την επίσχεση εργασίας στην οποία αναμένεται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στα ιατρικά εργαστήρια και διαγνωστικά κέντρα και για το πλαφόν στις διαγνωστικές εξετάσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι ο γιατρός δεν θα μπορεί να γράφει, πέραν των διαγνωστικών πρωτοκόλλων.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδάκης αντέδρασε για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υγείας, επισημαίνοντας ότι, διεθνώς, «ισχύει ένα σύστημα εδώ και χρόνια και δεν το αλλάζουν σαν τα σώβρακα, ανάλογα με την κυβέρνηση».

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε με έντονο ύφος: «Θέλετε να συνεχίσουν κ. Παπαδάκη να κλέβουν τα λεφτά του ελληνικού λαού; Μην μου λέτε άρες μάρες κουκουνάρες».

 

 

“Μάχη” Παπαδάκη – Γεωργιάδη on air για τον Καρατζαφέρη

“Μάχη” μεταξύ του δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαδάκη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ξέσπασε στον “αέρα” της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, με αφορμή το οικονομικό σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η σύγκρουση ξέσπασε, όταν ο κ. Παπαδάκης είπε στον κ. Γεωργιάδη ότι, αν έκανε καλά τη δουλειά του ως βουλευτής, θα είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο του κόμματός σας.

Από την πλευρά του, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι κανένα στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ούτε ήξερε ούτε θα μπορούσε να ξέρει. «Λέτε να μπορεί να ξέρει κάποιος για το διπλανό του, αν έχει offshore ή όχι; Γράφει στο μέτωπο κάποιος: Έχω offshore;», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αντιδρώντας στις συνεχείς πιέσεις του δημοσιογράφου, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι κι αυτός «που τον καλούσε κάθε εβδομάδα, θα έπρεπε να το είχε αντιληφθεί».

Ο κ. Παπαδάκης αντέδρασε με έντονο τρόπο, λέγοντας: «Εγώ δεν παρακολουθούσα το κόμμα σας τι έκανε εσωτερικά ούτε στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες ήμουν. Να μου καταλογίζατε ευθύνες, αν ήξερα αυτά που ξέρατε εσείς». Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε στην άποψή του ότι κανένας στο ΛΑΟΣ δεν ήξερε.

Μεταξύ άλλων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι εν εξελίξει, ενώ ξεκαθάρισε ότι μείωση συντάξεων δεν συζητάει η κυβέρνηση. «Δεν μπορούμε να δεχθούμε κάθε είδους συμφωνία με την τρόικα», επανέλαβε.

 

 

Χαμός στον “αέρα” με Παπαδάκη και Άδωνι: Είσαι Στάλιν;-Είσαι γελοίος;

“Χοντροί” χαρακτηρισμοί μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε στον δημοσιογράφο «τι είστε κύριε, ο Στάλιν;».

Ακολούθησε το ξέσπασμα του κ. Παπαδάκη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γελοίο».

 

 

Κόντρα Παπαδάκη-Γεωργιάδη Νο2: Κάνεις κακό στη ΝΔ

Τελειωμό δεν είχε η κόντρα μεταξύ του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στον “αέρα” της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Εγώ πιστεύω ότι κάνετε κακό στη ΝΔ», δήλωσε ο κ. Παπαδάκης, απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη, προκαλώντας νέο γύρο αντιπαράθεσης.

«Έχετε κάθε δικαίωμα να πιστεύετε ότι θέλετε. Το αν κάνω καλό ή κακό στη ΝΔ θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ. Εάν ομιλείτε ως ψηφοφόρος της ΝΔ, δέχομαι την κριτική σας. Αν ομιλείτε ως δημοσιογράφος, δεν σας πέφτει λόγος. Θα αποφασίσουν οι ψηφοφόροι», απάντησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Μα έχετε την αίσθηση ότι, αν ψήφιζα ΝΔ, θα ψήφιζα εσάς;», είπε ο κ. Παπαδάκης.

«Αν θέλετε να ψηφίσετε ΝΔ, αλλά δεν θα βάλετε σταυρό στον Άδωνι Γεωργιάδη, είστε καλοδεχούμενος», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

Ο τσακωμός του Παπαδάκη με τον Άδωνι – «Γλείφεις τον Τσίπρα;» – «Είσαι κωλοτούμπας»

Βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν Γιώργος Παπαδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεοπτική εκπομπή του πρώτου, ενώ χαρακτηριστικό της έντασης είναι ότι και οι δύο σηκώθηκαν όρθιοι από το τραπέζι της συζήτησης.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε παρατήρηση στους καλεσμένους για τη θεματολογία της εκπομπής, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αντιδρά, να απειλεί με αποχώρηση και να εξαπολύει βέλη στον παρουσιαστή, λέγοντάς του «να γλείφεις τον Τσίπρα θέλεις;».

Η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη ήταν να αποκαλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη «το μεγαλύτερο κωλοτούμπα της πολιτικής» και «μεγαλύτερο υβριστή του Προέδρου της Δημοκρατίας».

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο τσακωμός του Παπαδάκη με τον Άδωνι – «Γλείφεις τον Τσίπρα;» – «Είσαι κωλοτούμπας» – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ