Θα προβληθεί το βίντεο της επίθεσης του Κασιδιάρη στην Κανέλλη

Την προβολή του βίντεο με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και λίγο πριν, σε βάρος την νυν περιφερειάρχη Ρένας Δούρου αποφάσισε το δικαστήριο ενώπιον του οποίου λογοδοτεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ήδη, στην έδρα του δικαστηρίου τοποθετήθηκε υπολογιστής για την προβολή του επίμαχου υλικού.

Η δίκη είχε διακοπεί για λίγη ώρα καθώς συγκεντρωμένοι προς συμπαράσταση του κατηγορούμενου στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης βουλευτής αποδοκίμασαν την κ. Κανέλλη τη στιγμή που αυτή απάντησε στη συνήγορο υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη όταν την αποκάλεσε «πρώιμη κομμουνίστρια». Η βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε αμέσως στη δικηγόρο ότι «οι κομμουνιστές, παλιοί και καινούργιοι ορθώνουν ανάστημα στον φασισμό», απάντηση που προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες και βαρείς χαρακτηρισμούς σε βάρος της κ. Κανέλλη από τους υποστηρικτές του κατηγορουμένου.

Αυτην την ώρα καταθέτει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαδάκης, αρχισυντάκτης της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε σημειωθεί το περιστατικό με τον τότε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Κανέλλη: Δέχθηκα 4 γροθιές από τον Κασιδιάρη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ