Η… τελευταία διάγνωση του Dr House

Η… τελευταία διάγνωση του Dr House

 

Ο ιδιόρρυθμος «Dr House» αποχαιρετά προσωρινά αύριο τους τηλεθεατές στις 18:45 στο STAR. Ο αιρετικός γιατρός θα επιστρέψει στη συχνότητα του καναλιού τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον 8ο και τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης πορείας του.

Ο «Dr House» έχει αποδειχθεί ένας ρόλος-σταθμός σε μία πλούσια καλλιτεχνική πορεία και εξασφάλισε στον πρωταγωνιστή, Χιου Λόρι την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα το 2006, Χρυσή Σφαίρα και το 2007 , δύο νίκες στα δημοφιλή Screen Actors Guild Awards το 2007 και το 2009, δύο νίκες στα «Satellite Awards» και TCA Awards το 2005 και το 2006.

Εκατομμύρια τηλεθεατές

Μάλιστα, τον έβδομο κύκλο παρακολούθησαν στις ΗΠΑ κατά μέσο όρο 10,54 εκατομμύρια τηλεθεατές. Η συγκομιδή της σειράς, η οποία ξεκίνησε το 2004, περιλαμβάνει τρία βραβεία BMI Music Award (2005-2008-2009), πέντε βραβεία EMMY, ανάμεσά τους και Καλύτερου Σεναρίου Δραματικής Σειράς στον Ντέιβιντ Σορ, Golden Reel Award στην κατηγορία του ήχου (2006-2008-2010).

Στο 23ο και τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου της σειράς, που θα προβληθεί την Κυριακή στις 18:45 η Αφσούν Χαμίντι, εισάγεται στο νοσοκομείο και η ομάδα του House αναλαμβάνει την θεραπεία της. Τα αποτελέσματα των εξετάσεών της προβληματίζουν ιδιαίτερα την ομάδα, η οποία αρχίζει να αναρωτιέται αν η ασθενής είναι πραγματικά ασθενής και αν χρειάζεται όντως θεραπεία.

Ποιος είναι ο Χιου Λόρι

Ο πολυπράγμων Χιου Λόρι, ζει μόνιμα στο Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του, Τζο Γκριν και τα τρία τους παιδιά. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς διέμενε σε ένα διαμέρισμα στο δυτικό Χόλιγουντ.

Λατρεύει τις μοτοσικλέτες, γιατί του αρέσει η ανωνυμία που του εξασφαλίζει το κράνος. Δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του Κλιντ Ισγουντ και του Στιβ Μακ Κουίν.

Τα παιδιά του μάλλον επέλεξαν από … κούνια να ακολουθήσουν τα επαγγελματικά βήματα του διάσημου πατέρα τους. Ο γιος του Μπιλ, συμμετείχε στην οντισιόν για το ρόλο του Χάρι Πότερ , όμως του είπαν ότι είναι πολύ μικρός! Η κόρη του Ρεμπέκα έπαιξε την 5χρονη κόρη της Έμα Τόμσον στην τηλεταινία «Wit» το 2001.

Ο Χιου Λόρι, πήρε το ρόλο του ιδιόρρυθμου Dr House με ένα δοκιμαστικό που έφτιαξε ο ίδιος στο μπάνιο ενός ξενοδοχείου στη Ναμίμπια, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα  μίας ταινίας. Αν και καθαρόαιμος Βρετανός, η σωσ��ή αμερικανική του προφορά του χάρισε το εισιτήριο στην απόλυτη επιτυχία, και όπως λέγεται 700.000 δολάρια στο λογαριασμό του για κάθε επεισόδιο της σειράς!

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ