ΒΙΝΤΕΟ-Ρεπούση: Να συνεργαστεί η ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Ρεπούση: Να συνεργαστεί η ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η Δημοκρατική Αριστερά θα έπρεπε να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για την διαμόρφωση μιας εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση.

«Όποιος αποκλείει τον ΣΥΡΙΖΑ από μια συνεργασία στην Αριστερά είναι σαν να μην αναγνωρίζει την πολιτική πραγματικότητα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ρεπούση, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

«Η Δημοκρατική Αριστερά πρέπει να συμβάλλει σε μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση η οποία θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Συντριβή» για την οποία έχουν όλοι το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί, χαρακτήρισε την εκλογική επίδοση της ΔΗΜΑΡ στις Ευρωεκλογές και συνέχισε λέγοντας:

«Πρώτα ο πρόεδρος και μετά η εκτελεστική επιτροπή. Γι’ αυτό πρέπει τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στην επόμενη συνεδρίασή μας την Κυριακή».

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ τόνισε επίσης ότι θα ήθελε να δει τον Φώτη Κουβέλη υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ διευκρίνισε ότι η Προεδρική εκλογή δεν θα πρέπει να συνοδευτεί από πολιτικά παζάρια.

Δείτε τα βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ