ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τους Λιάπη – Τομπούλογλου

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τους Λιάπη – Τομπούλογλου

«Η ατιμωρησία των πολιτικών με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών έχει εκθρέψει την αλαζονεία τους, τον αμοραλισμό τους», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χατζηνικολάου στο δελτίο του Star, για τις υποθέσεις του Μιχάλη Λιάπη και του Χάρη Τομπούλογλου.

«Θα ήθελα να την ζήσω κι εγώ την τραγωδία που έζησε ο Μιχάλης Λιάπης στην Κουάλα Λουμπούρ. Είμαστε όλοι πάρα πολύ συγκινημένοι για αυτή την τραγωδία. Στα ταξίδια ηρεμίας και ψυχικής εκτόνωσης έτσι πηγαίνουν όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Χατζηνικολάου και συνέχισε:

«Οι υποθέσεις Λιάπη και Τομπούλογλου, μπορεί σε σχέση με τα μεγάλα σκάνδαλα να είναι απλές παρωνυχίδες όμως κατά τη γνώμη μου είναι εξόχως διδακτικές. Η ατιμωρησία των πολιτικών με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών έχει εκθρέψει την αλαζονεία τους, τον αμοραλισμό τους. Έχει εκθρέψει αυτή τη συμπεριφορά που βλέπουμε τώρα να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας έκπληκτοί».

Όπως είπε ο Ν. Χατζηνικολάου, «και ο ένας και ο άλλος είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα. Βρέθηκαν ξαφνικά με εξουσία στα χέρια τους, διότι εκτιμήθηκε η κομματική συνέπεια ή ελέω μεγάλου οικογενειακού ονόματος στην περίπτωση του κυρίου Λιάπη. Πρέπει να πάψει να υπάρχει αυτός ο άθλιος νόμος περί ευθύνης υπουργών πρέπει να αντιμετωπίζονται οι πολιτικοί όπως αντιμετωπίζεται ποινικά όπως όλη η κοινωνία».

Πρέπει να κάνουμε εμείς οι απλοί πολίτες την αυτοκριτική μας, για αυτούς που ψηφίζουμε και στέλνουμε στο κοινοβούλιο.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ