Στον Real Fm «Οι γενναίοι της νύχτας»

Στον Real Fm «Οι γενναίοι της νύχτας»

Στο στούντιο του REAL FM βρέθηκαν οι Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ τηλεφωνικά επικοινώνησε ο Σάκης Μπουλάς και μίλησαν στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη μουσική τους παράσταση.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου κάνουν πρεμιέρα οι Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης και Σάκης Μπουλάς, όπως είπαν στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον realfm 97.8.

Η παράστασή τους έχει τον τίτλο «ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ», εμπνευσμένο όπως ανέφερε ο Διονύσης Σαββόπουλος από την παλιά αγγλική ταινία της δεκαετίας του 1930, ενώ, όπως τόνισε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η παράστασή τους θα προσφέρει πολύ γέλιο και τραγούδια. Όπως τόνισε «ο κόσμος που θα έρθει, θα γελάσει, θα ευχαριστηθεί, θα περάσει καλά και δεν θα τον πουλήσουμε», ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης πρόσθεσε ότι θα υπάρχει και σάτιρα, καθώς οι τέσσερις καλλιτέχνες δεν παίρνουν αποστάσεις απ’ όσα γίνονται στην καθημερινότητά μας.

Όσον αφορά για το πώς προέκυψε η συνεργασία αυτή, η «μουσική συμμορία» όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Διονύσης Σαββόπουλος τόνισε: «Τα παιδιά είχαν την ευγένεια να με ρωτήσουν. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μπορεί να φαίνεται ότι έχει βλοσυρό ύφος, αλλά είναι ευαίσθητος τύπος. Επίσης γελάω πολύ με τους Ζουγανέλη-Μπουλά γιατί το χιούμορ τους είναι καλόκαρδο, δεν έχει κακία, έχει οικειότητα».

Ο Σάκης Μπουλάς που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8 ανέφερε πως συνεργάζεται με τους τρεις καλλιτέχνες από τη δεκαετία του ’70. Επεσήμανε ότι «λόγω κόπωσης θα έπρεπε να συμμετέχω λίγο πιο λίγο, αλλά περνάω πολύ καλά, η παράσταση θα είναι εξαιρετική και θα αφορά όλο τον κόσμο, έχει ωραία αστεία».

Οι τέσσερις «γενναίοι της νύχτας» του «ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ» υπόσχονται φέτος κωμωδία, πάθος, μουσική, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 20 Δεκεμβρίου 2013.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ