Η Ασλανίδου κριτής στο «The voice»

Η Ασλανίδου κριτής στο «The voice»

Κριτές από όλα τα μουσικά είδη θέλει να έχει το νέο φιλόδοξο talent show του ΑΝΤ1 «The voice» που ξεκινά γυρίσματα σε δέκα ημέρες στο στούντιο «Κάππα» και θα βγει στον «αέρα» αρχές Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Espresso”, στις ιδιαίτερες καρέκλες των κριτών θα καθίσουν οι τραγουδιστές Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Koυινέλης, frontman των Stavento.

Αν και Ρέμος – Βανδή είχαν συμφωνήσει με την παραγωγή εδώ και καιρό, έμεναν κενές δύο θέσεις. Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος είπε λοιπόν να τις συμπληρώσει. Γι’ αυτό συναντήθηκε με τον τραγουδιστή των Stavento και όπως αποδείχτηκε τελικά, η συζήτησή τους ήταν άκρως εποικοδομητική. Το μουσικό γκρουπ τη νέα χρονιά θα «κλείσει» δέκα χρόνια παρουσίας στην εγχώρια μουσική σκηνή και έχει δώσει στην ελληνική δισκογραφία σημαντικές επιτυχίες, όπως τα «Μέσα σου», «Πηδάω τα κύματα», «Σαν έρθει η μέρα».

Από την άλλη πλευρά, τη Μελίνα Ασλανίδου τη γνωρίσαμε το 2002 με τους «Απέναντι» και το σουξέ «Τι σου ‘κανα και πίνεις», ενώ το καλοκαίρι του 2012 με το «Δεν έχω διεύθυνση» μας χάρισε ένα από τα καλύτερά της τραγούδια. H επαφή της με τον Γιάννη Λάτσιο ήταν εξαιρετική κι έτσι θα κληθεί να καλύψει με τη μουσική της επάρκεια το κομμάτι του έντεχνου τραγουδιού, ενώ ο Μιχάλης Koυινέλης θα δώσει τις γνώσεις του πάνω στο χιπ χοπ και το μοντέρνο τραγούδι. Στον ρόλο του παρουσιαστή θα δούμε τον Γιώργο Λιάγκα.

H παραγωγή του «The voice» έλαβε 15.000 αιτήσεις, ενώ τελικά επιλέχθηκαν οι 3.000. Από αυτά τα άτομα μόνο τα 130 πέρασαν από οντισιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του «The voice» θα υπάρξουν τρεις τηλεοπτικές φάσεις. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, έλαβε μέρος στις οντισιόν και ο Πάνος Τσερπές, πρώην μέλος του συγκροτήματος One.

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ