H Bild γίνεται συνδρομητική

H Bild γίνεται συνδρομητική

 

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία καθημερινή εφημερίδα της Γερμανίας, η Bild, πρόκειται να εφαρμόσει συνδρομητική τιμολόγηση για τη χρήση κάποιων από τις διαδικτυακές της ειδησεογραφικές υπηρεσίες από τον ερχόμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε στέλεχος του ομίλου Axel Springer, καθώς η εταιρεία ξεκινά σταυροφορία κατά «της δωρεάν μπύρας για τον καθένα».

Μηνιαίες συνδρομές, που θα κυμαίνονται από 4,99 έως 14,99 ευρώ, θα αρχίσουν να ισχύουν από την Τρίτη 11 Ιουνίου για τους χρήστες των ηλεκτρονικών υπολογιστών, smartphones και ταμπλετών, ενώ στους αγοραστές της έντυπης μορφής της εφημερίδας θα παρέχεται κουπόνι ώστε να μπορούν να βλέπουν την διαδικτυακή μορφή της εφημερίδας, προσέθεσε η ίδια πηγή.

Η πρόσβαση σε μεγάλα τμήματα της ιστοσελίδας της bild.de θα παραμείνει ελεύθερη, όμως τα αποκλειστικά θέματα, οι συνεντεύξεις και ορισμένες φωτογραφίες θα είναι «προσβάσιμες»  μόνο επί πληρωμή, δήλωσε ο εκδότης της εφημερίδας Μάνφρεντ Χαρτ.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα πρέπει να καταβάλουν μία επιπλέον συνδρομή 2,99 ευρώ κάθε μήνα για να απολαμβάνουν τα βίντεο με τα καλλίτερα στιγμιότυπα του αθλήματος.

Την κίνηση αυτή έχουν ήδη αρχίσει να επικρίνουν πολίτες σε ανεξάρτητα blogs αλλά και επίσημα ειδησεογραφικά site, αναφέροντας ότι η Bild «θέλει τώρα να βγάλει λεφτά και από το ίντερνετ…»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ