Ο β’ τόμος για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου σήμερα με τη Realnews

Ο β’ τόμος για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου σήμερα με τη Realnews

 

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Ένα ντοκουμέντο για τη γενοκτονία των Ελλήνων του πόντου. Το απαγορευμένο βιβλίο του καθηγητή Κωνσταντίνου Φωτιάδη σε 2 τόμους. (400 σελίδες ο κάθε τόμος). Την Κυριακή ο 2ος τόμος.

Επίσης,

Η Realnews θα προσφέρει (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) δωρεάν τον Α’ Τόμο του απαγορευμένου βιβλίου του καθηγητή Κωνσταντίνου Φωτιάδη, «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου», σε όσους αναγνώστες της προσέλθουν στα γραφεία της εφημερίδας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με τον Β’ Τόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Realnews.

ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΑ ΤΗΣ ΜΙΝΟΣ

3 CD με αυθεντικές εκτελέσεις και ανεπανάληπτες ερμηνείες. Μη χάσετε το 2ο cd.

Περιέχει μεγάλες επιτυχίες των: Γιάννη Παριου, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Στράτου Διονυσίου, Πασχάλη Τερζή, Μαρινέλλας, Σταμάτη Κόκκοτα, Τόλη Βοσκόπουλου, Βίκυς Μοσχολιού, Λίτσας Διαμάντη, Σωτηρίας Μπέλλου, Καίτης Γκρέυ, Βασίλη Καρρά, Νότη Σφακιανάκη, Δημήτρη Μπάση, Γιάννη Κότσιρα, Γιάννη Πλούταρχου, Αντύπα, Κατερίνας Κούκα, Κωστή Χρήστου, Γιώργου Σαρρή, Πόλυς Πάνου, Αντώνη Ρεπάνη, Θέμη Αδαμαντίδη, κ.ά.

REAL ME

Υιοθετείστε τις πιο hot τάσεις της σεζόν, αποκτήστε την γκαρνταρόμπα των stars, υποδεχθείτε το καλοκαίρι με τα κατάλληλα όπλα ομορφιάς και μάθετε τα τελευταία νέα της διεθνούς showbiz στον απόλυτο οδηγό μόδας και ομορφιάς.

50.000 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ

5 τυχεροί αναγνώστες που θα βρουν τις επιταγές στις σελίδες της εφημερίδας κερδίζουν από 10.000€ μετρητά !

REAL AUTO – ένθετο για το αυτοκίνητο

• Ποια είναι πιο οικονομικά μοντέλα της αγοράς.

• Ενημερωθείτε για όλα τα μοντέλα που έχουν περιορισμένο κόστος χρήσης.

• Διαβάστε ποια μοντέλα καταναλώνουν έως 5 λίτρα/100χλμ. και έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

• Ενημερωθείτε για τα νέα μοντέλα της αγοράς και τις εξελίξεις στην τεχνολογία των αυτοκινήτων.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ GOODY’S DELIVERY

Αυτή την Κυριακή, η Realnews προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι 5€ στην υπηρεσία Goody’s Delivery για κάθε παραγγελία από 18 ευρώ και άνω. Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην εφημερίδα, πάρτε τηλέφωνο στο 18365 και απολαύστε μοναδικά γεύματα Goody’s σε νέες, χαμηλότερες τιμές, αλλά ΚΑΙ απίστευτες προσφορές Good Deals! Το κουπόνι ισχύει για ένα μήνα.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ με τις προσφορές της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ