Η απάντηση του Λιάτσου στο “Έθνος τη Κυριακής”

Η απάντηση του Λιάτσου στο “Έθνος τη Κυριακής”

 

Ο Αιμίλιος Λιάτσος, Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ, δίνει τη δική του απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Έθνος τη Κυριακής” με τίτλο: ” Ο εντιμότατος κύριος Λιάτσος συλλέγει εντάλματα κατάσχεσης για χρέη”…

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει: ” Την ώρα που το κράτος αξιώνει από τους πολίτες συνέπεια στη σκληρή φορολόγηση, ο γενικός διευθυντής της Ενημέρωσης της ΕΡΤ δίνει το… κακό παράδειγμα, αγνοώντας τις οχλήσεις της Εφορίας για οφειλές ΦΜΥ και ΦΠΑ υψους 160.000 ευρώ που αφορούν την εταιρεία Ιδεοδρόμιο ΑΕ, η οποία εξέδιδε την εφημερίδα “Παρασκευή και 13″, όταν ο ίδιος ήταν διευθύνων σύμβουλος”.

Η απάντηση του Αιμίλιου Λιάτσου ήταν άμεση. Στην ανακοίνωση του, επισημαίνεται:

“Για άλλη μια φορά η εφημερίδα «ΤΟ ΕΘΝΟΣ» επέλεξε να κατρακυλήσει στον κατήφορο της συκοφαντίας, της αθλιότητας και της κατασκευής ψευδών σεναρίων εναντίον μου, ανακαλύπτοντας δήθεν «αμαυρωμένο φορολογικό μητρώο» μου.

Οι υποχρεώσεις μου προς το Δημόσιο είναι πλήρως τακτοποιημένες και ρυθμισμένες. Ως εκ τούτου,  οι  νοσηροί «εγκέφαλοι» των συγκεκριμένων σεναρίων μυθοπλασίας θα κληθούν να απολογηθούν για τις πράξεις τους, που έχουν ως στόχο την ηθική και επαγγελματική μου εξόντωση. Αυτά προς το παρόν…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ