«Τα μεζεδάκια της Ιωάννας» αυτή την Κυριακή με τη Realnews

«Τα μεζεδάκια της Ιωάννας» αυτή την Κυριακή με τη Realnews

 

 

ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ

Η σεφ Ιωάννα Τσολομίτη προτείνει εύκολες, νόστιμες και μερακλίδικες γεύσεις.

70 ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ

Η ζωή και το έργο των 70 σημαντικότερων φιλοσόφων σε μια πολυτελή έκδοση.

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ – ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ

Για πρώτη φορά σε CD και DVD η παράσταση που άφησε εποχή.

ΤΑ ORIGINAL MASTERS ΤΗΣ ΕΜΙ

Οι αυθεντικές ηχογραφήσεις των ωραιότερων ελληνικών τραγουδιών από τις μεγαλύτερες φωνές

Αυτή την Κυριακή Βίκυ Μοσχολιού2 συλλεκτικά cd με ανεπανάληπτες επιτυχίες. Μη χάσετε το 2ο cd

Η Realnews ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ

Μια μεγάλη κοινωνική προσφορά της Realnews σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ελεύθερου Θεάτρου, για όλους τους αναγνώστες. 2 εισιτήρια για το θέατρο που επιθυμείτε με έκπτωση 65%.

Αυτή την Κυριακή (07-04) στη Realnews εκπτωτικά κουπόνια για τις εξής παραστάσεις

• ΘΕΑΤΡΟ OLVIOHistoria de un amor ή Τα Μύρμηγκια του Θανάση Τριαρίδη, με τους Πέμη Ζούνη, Κώστα Φιλίππογλου. 15 ευρώ τα 2 άτομα.

• ΘΕΑΤΡΟ ΘΗΣΕΙΟΝ: Οι ζωές των άλλων του Άλμπερτ Όστερμάϊερ, με τους Άννα Μάσχα, Μανώλη Μαυροματάκη, Φάνη Μουρατίδη κ.ά. 20 ευρώ τα 2 άτομα

• ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ: Τα παιδιά θα ‘ρθουνε στις οχτώ κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου με τους Αλέξανδρο Ρήγα και Βασιλική Ανδρίτσου. 20 ευρώ τα 2 άτομα.

• ΘΕΑΤΡΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Ο Ιάσονας και η Αργοναυτική εκστρατεία της Κάρμεν Ρουγγέρη, με τους Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Πέτρο Κιοσσέ, Στέφανο Κοσμίδη, κ.ά. 13 ευρώ τα 2 άτομα.

• ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Η Πηνελόπη Δέλτα συναντά τον Μάγκα σε διασκευή και σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση με τους Μιμή Ντενίση, Δημήτρη Μακαλιά, Φίλιππο Σοφιανό κ.ά. 20 ευρώ τα 2 άτομα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

• ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ: Ο επιθεωρητής έρχεται του Τζων Πρίσλεϋ, με τους Γρηγόρη Βαλτινό, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κερασία Σαμαρά κ.ά. 24 ευρώ τα 2 άτομα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Realnews/ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ 

Εκπτωτικό κουπόνι 65 ευρώ για να κλείσετε τραπέζι και να διασκεδάσετε στον Αντώνη Ρέμο, τον Στέλιο Ρόκκο και την Ελένη Φουρέιρα. Ισχύει για όλους τους αναγνώστες. Το κουπόνι ισχύει για τέσσερα άτομα και το μπουκάλι κοστίζει 95 ευρώ αντί για 160 ευρώ.

REAL Health 

Ειδικό ένθετο για την Υγεία και την Ευεξία με αποκλειστικές συνεντεύξεις κορυφαίων επιστημόνων.Νέες θεραπείες για παθήσεις όπως οι αλλεργίες, ο διαβήτης και η αρθρίτιδα, ένα πολύ ενδιαφέροναφιέρωμα στις πρωτοποριακές θεραπείες που νικάνε τον καρκίνο καθώς και παρουσίαση των νέων τεχνικών εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ακόμα, συμβουλές για να καταπολεμήσουμε το άγχος και την κατάθλιψη από τέσσερις Πανεπιστημιακούς και ένα ειδικό αφιέρωμα στην Ομορφιά.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ με τις προσφορές της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ