Το “Master Chef” εξελίσσεται σε θρίλερ

Το “Master Chef” εξελίσσεται σε θρίλερ

Μπορεί το “Master Chef” να βγήκε στον αέρα μετά από μεγάλες προσπάθειες, αλλά φαίνεται ότι τα οικονομικά προβλήματα που δεν επιλύθηκαν τότε, γίνονται εμπόδιο τώρα για την ολοκλήρωσή του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr, η κατάσταση στη Μεσογείων απαιτεί πολλούς και λεπτούς χειρισμούς, για να ξεπεραστεί η πολύ δύσκολη κατάσταση.

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το studio ATA, δεν έχει πληρώσει τους τεχνικούς, εικονολήπτες, ηχολήπτες και μοντέρ, με αποτέλεσμα το απόθεμα των μονταρισμένων επεισοδίων να τελειώνει και τα υπόλοιπα επεισόδια, που έχουν γυριστεί από το τέλος του 2011 να παραμένουν στο συρτάρι.

Δεν είναι γνωστός ο αριθμός των επεισοδίων που είναι έτοιμα να προβληθούν, αλλά δεν είναι πολλά.Ίσως να μην είναι αρκετά, ώστε να καλύψουν την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και ίσως μέσα στην ημέρα να βρεθεί η λύση και να υπάρξει και ανακοίνωση από το Mega.

Και δεν είναι μόνο τα αμοντάριστα επεισόδια, που δημιουργούν πρόβλημα. Το κυριότερο είναι ότι δεν έχει γυριστεί ο τελικός.

Θυμίζουμε ότι πριν από δύο ημέρες, οι τεχνικοί, μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο facebook, εξέδωσαν ανακοίνωση, ζητώντας να μην γυριστεί ο “τελικός της ντροπής”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ