Ξαφνικό τέλος για το Master Chef;

Ξαφνικό τέλος για το Master Chef;

Οι απλήρωτοι τεχνικοί του “Master Chef”, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, απειλούν να τινάξουν στον άερα τον τελικό.

Όλα στον αέρα φαίνεται να είναι για τον μεγάλο τελικό του “Master Chef 2”. To ριάλιτι μαγειρικής του Mega με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη και τους σεφ Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο από την αρχή της προβολής του είχε ξεκινήσει με παρατράγουδα. Τώρα όμως φαίνεται πως ήρθε η στιγμή της κορύφωσης, καθώς “απειλείται” ο μεγάλος τελικός.

 

Χθες οι απλήρωτοι τεχνικοί με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δείχνοντας με τη στάση τους πως αν δεν λυθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τις πληρωμές τους, δεν θα πραγματοποιηθεί τελική αναμέτρηση για τον μεγάλο νικητή του παχινιδιού, που αναμενόταν να γίνει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

 

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους οι τεχνικοί: “Από την πλευρά μας ήδη έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς τα γυρίσματα της εν λόγω εκπομπής από τα τέλη του 2011 και ήμασταν συνεπείς βάσει της σύμβασης έργου που υπογράψαμε με την εταιρεία παραγωγής. Δυστυχώς από τότε μέχρι και σήμερα δεν μας έχουν καταβάλει τα δεδουλευμένα μας και το μόνο που έχουμε εισπράξει είναι λόγια και υποσχέσεις. Το Στούντιο ΑΤΑ όλο αυτό το διάστημα είχε ως μόνιμη δικαιολογία ότι δεν έχει εισπράξει χρήματα από την Τηλέτυπος Α.Ε. και αυτό έχει ειπωθεί σε επίσημη συνάντηση από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Νικόλαο Χριστοφόρου. Ωστόσο εδώ και κάποιους μήνες τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο του Στούντιο ΑΤΑ διατίθενται στους μοντέρ που είναι απαραίτητοι για την ολοκλήρωση της εκπομπής. Με αυτή τη στάση μας αγνοούν επιδεικτικά, διότι εμείς πια δεν τους είμαστε χρήσιμοι”. Μάλιστα για τον τελικό οι τεχνικοί δηλώνουν: “Εμείς ζητάμε την απόλυτη στήριξη όλων των συναδέλφων, ώστε να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία μας για να μην πραγματοποιηθεί ο τελικός της ντροπής. Όλοι έξω από το πλατό και όχι μέσα σε αυτό”.

Φυσικό ήταν ύστερα από την ανακοίνωση των εργαζομένων να προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στο κανάλι της Μεσογείου προκειμένου να κλείσει ομαλά ο κύκλος εκπομπών και να λυθούν το συντομότερο δυνατόν τα προβλήματα που υπήρχαν με τους τεχνικούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Εspresso” οι υπεύθυνοι του Mega κάνουν προσπάθειες να λυθεί το θέμα κια να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός.

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ