• Η Ράλλη‏ μιλά στο Movies and Stars

  2:48 μμ, Τετάρτη 09 Ιάν 2013 2:48 μμ, Τετάρτη 09 Ιάν 2013

  Η Ράλλη‏ μιλά στο Movies and Stars

  H Νικολέτα Ράλλη φιλοξενείται στην σημερινή εκπομπή «Movies & Stars» του MTV Greece. Η πρώην παρουσιάστρια του STAR μιλάει για την αποχώρησή της από το "Dancing with the Stars", την «κόντρα» της με την Ελεονώρα Μελέτη και τη διάσταση που πήρε στα social media.

  «Το Dancing ήταν σαν να το είδα στον ύπνο μου»

  «Δεν γνωρίζω τον λόγο που έφυγα από το Dancing αλλά δεν πειράζει...Το Dancing για εμένα σαν εμπειρία ήταν τόσο σύντομο που είναι και λίγο σαν να το είδα στον ύπνο μου. Μου άφησε όμως μία καλή συνήθεια αφού συνεχίζω τον χορό. Δεν ξέρω γιατί συνέδεσαν την αποχώρηση μου με την Ελεονώρα Μελέτη. Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω, δεν με απασχολεί καθόλου και δεν ασχολούμαι»

  «Δεν είδα αν έπαιξε η Μελέτη την αποχώρησή μου, βλέπω μόνο ξένα κανάλια»

  «Πιστεύω πώς το όλο θέμα με τη Μελέτη ήταν απλά παρεξήγηση. Σε ότι αφορά τα κοινωνικά δίκτυα , όπως το twitter, έχω τόσους καλούς followers που όταν πει κάποιος κάτι για εμένα απαντάνε αυτοί δεν χρειάζεται να ασχοληθώ εγώ καθόλου. Δεν ξέρω αν έδειξε την αποχώρησή μου από το Dancing η Ελεονώρα στην εκπομπή της, δεν βλέπω και δεν ασχολούμαι με την τηλεόραση. Συνήθως βλέπω ξένα κανάλια με μουσική. Δεν βλέπω ότι η εκπομπή μου αντικαταστάθηκε από την εκπομπή της Ελεονώρας. Όταν κόβεται μία εκπομπή σκέφτεσαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί. Με ενδιαφέρει το ότι κάποιοι άνθρωποι απολύθηκαν γιατί ήταν πολλά χρόνια στο κανάλι και όχι 6 μήνες όπως εγώ που στην τελική είχα και ένα συμβόλαιο»

  «Άσχετα με ότι έγινε... την εκπομπή μου στο Star ο κόσμος την έβλεπε»

  «Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που έχω κάνει. Όταν τελειώνει η χρονιά κάνεις αυτοκριτική. Η εκπομπή που έκανα στο Star ήταν μία χαρά. Άσχετα με το τι έγινε, σημασία έχει ότι ο κόσμος την έβλεπε και είχε αρχίσει να την αγαπάει και να την συνηθίζει. Αυτό που θα έκανα διαφορετικά τώρα είναι ότι θα είχα πιο πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες μου, το στούντιο, την εκπομπή. Όταν είσαι καινούριος και ψαρωμένος δεν μπορείς να πεις κάτι... Τι να πω και εγώ το κοριτσάκι που για κάποιους μπήκα τυχαία στο χώρο, για κάποιους άλλους όμως ξέρω να κάνω καλά τη δουλειά μου και δουλεύω, τι να πω; «Α, δεν το παίζω αυτό το θέμα ;» Τώρα αν δεν ήθελα κάτι θα το έλεγα».

  «Η τηλεόραση πρέπει να έχει τα πάντα καθώς οι απαιτήσεις του κοινού έχουν αλλάξει»

  «Το τηλεοπτικό κοινό σε αυτή τη φάση δεν ξέρω τι θέλει αλλά σίγουρα έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις του. Οι άνεργοι είναι περισσότεροι άρα δεν υπάρχει στο σπίτι μόνο μια νοικοκυρά , υπάρχουν και άνθρωποι που είναι μορφωμένοι, έκαναν καριέρα και δεν έχουν δουλειά, επομένως η τηλεόραση πιστεύω ότι πρέπει να έχει τα πάντα και gossip και ενημέρωση».

  Τέλος η Νικολέττα Ράλλη μίλησε για την νέα της εκπομπή στο MTV Greece, «Hit List Hellas».

  "Είναι μία εκπομπή στην οποία συμμετέχει ο κόσμος αφού το κοινό ψηφίζει τα δέκα καλύτερα τραγούδια της εβδομάδας. Όμως θα έχουμε και ειδήσεις, θέματα και gossip από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή» σχολίασε.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα