Έκοψε τα ναρκωτικά γιατί…

Έκοψε τα ναρκωτικά γιατί…

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, εξηγεί γιατί σταμάτησε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών αλλά και γιατί η Μαρία Σολωμού είναι “δώρο”…

Φωτογραφήθηκε και παραχώρησε συνέντευξη για το περιοδικό “ΕΓΩ! weekly”  δίνοντας τις δικές του απαντήσεις!

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Πώς είστε όταν πληγώνεστε; Στεναχωριέστε; Πίνετε; Κάνετε ναρκωτικά; Κλαίτε;

Τα ναρκωτικά τα έκοψα, γιατί άρχισαν να με “χαλάνε”. Δεν έπινα τίποτε ιδιαίτερα ναρκωτικά, μόνο “τσιγάρα”. Το μόνο πράγμα που έκανε το χασίς ήταν να πολλαπλασιάζει τις ανασφάλειες. Έτσι το σταμάτησα. Δυστυχώς, το αλκοόλ δεν είχε αυτή την επήρρεια πάνω μου, οπότε συνεχίζω και πίνω. Αλλά θα πιω, είτε είμαι στενοχωρημένος είτε χαρούμενος.  Οπότε, όταν πληγώνομαι, απλώς στενοχωριέμαι. Μπορεί να πέσω και σε μια μικρή κατάθλιψη για να το ξεπεράσω. Γενικότερα, όμως, δεν μ΄αρέσει να μην έχω τον έλεγχο των συναισθημάτων και του εγκεφάλου μου, κάτι που παθαίνω συχνά.

Σε κάποιο άλλο σημείο  της συνέντευξης μιλά και για την σύντροφο της ζωής του, Μαρία Σολωμού, με την οποία είναι μαζί δύο χρόνια.

Εδώ και δύο χρόνια είστε μαζί με τη Μαρία Σολωμού. Είναι η γυναίκα της ζωής σας;

Για μένα είναι αυτό που περιγράφει ο Σωκράτης Μάλαμας σε ένα τραγούδι. Είναι “δώρο” του κόσμου. Η Μαρία είναι ένα δώρο στη ζωή μου, για κάτι που έκανα σωστά και ακόμη δεν ξέρω τι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ