Ο Σούλης έγινε νονός

Η υπόσχεση έγινε πράξη από τον γνωστό παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Με το δεξί» Σπύρο Σούλη, που επέστρεψε στη Βάλμη Πηνείας και βάφτισε το δέκατο παιδί της οικογένειας του Κώστα και της Μαρίας Διαμαντοπούλου.

Πέρυσι, η εκπομπή είχε βρεθεί στη Βάλμη και χάρισε και πάλι την ελπίδα στην οικογένεια, καθώς έφτιαξε από την αρχή το σπίτι τους που είχε καταστραφεί από πυρκαγιά τον Ιανουάριο του 2011.

Η Μαρία Διαμαντοπούλου, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ήταν έγκυος το δέκατο παιδί της και είχε μπει μέσα στο φλεγόμενο σπίτι για να σώσει τα υπόλοιπα παιδιά της.

Η πολύτεκνη οικογένεια και η περιπέτεια που βιώσαν, ευαισθητοποίησε τον Σπύρο Σούλη και με την εκπομπή του τον Μάιο του 2011 βρέθηκε στη Βάλμη και έφτιαξε από την αρχή το σπίτι.

 

Πήρε το όνομα του παρουσιαστή

Όταν ξεκίνησε το εγχείρημα, είχε έρθει στη ζωή και το δέκατο μέλος της οικογένειας, ένας μικρός ξανθός μπόμπιρας και οι γονείς του είχαν ανακοινώσει τότε στον Σπύρο Σούλη, ότι θα του έδιναν το όνομα «Σπύρος» σε ένδειξη ευγνωμοσύνης γιατί τους χάρισε και πάλι το σπίτι τους.

Ο Σπύρος Σούλης με χαρά αποφάσισε να γίνει ο ανάδοχος του μικρού και χθες το απόγευμα επέστρεψε στη Βάλμη όπου τελέστηκε το μυστήριο σε μία σεμνή τελετή.

Η βάφτιση τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βάλμης, για την ακρίβεια στο λυόμενο που λειτουργεί ο ναός μετά το σεισμό του 2008, στις 6 το απόγευμα, παρουσία της οικογένειας, συγγενών και φίλων.

Ο Σπύρος Σούλης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και έδωσε το όνομά του στον μικρό μπόμπιρα, ο οποίος δεν σταμάτησε να κλαίει όσο ήταν στην κολυμπήθρα, ενώ οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές για την οικογένεια και τον παρουσιαστή.

Ο νονός δεν άφηνε από την αγκαλιά του το νεοφώτιστο και δεν έκρυψε τη χαρά του που βρέθηκε και πάλι κοντά στην οικογένεια.

Αμέσως μετά το μυστήριο, παρατέθηκε τραπέζι σε κέντρο της περιοχής.

 

Πηγή: patrisnews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ