• Ελένη Ράντου:"Είστε βάρβαροι"

  3:18 πμ, Παρασκευή 28 Σεπ 2012 3:18 πμ, Παρασκευή 28 Σεπ 2012

  Μέσω του λογαριασμού της στο facebook η Ελένη Ράντου απαντά στον υπουργό Παιδείας που χθες το πρωί, απευθύνθηκε στα παιδιά του μουσικού σχολείου, ανάμεσα στα οποία ήταν και η κόρη της, λέγοντας τους πως είναι η τελευταία τους προτεραιότητα. Η ηθοποιός τονίζει πως πληρώνει ήδη όλος ο κόσμος πολύ ακριβά τη Δημόσια Παιδεία και διερωτάται αν οι πολιτικοί θα έπρεπε να είναι η τελευταία προτεραιότητα όλων μας.

  Συγκεκριμένα έγραψε στον τοίχο της:

  «Σήμερα το πρωί, μαθητές καθηγητές και γονείς του καλλιτεχνικού και μουσικού δημόσιου σχολείου επισκέφθηκαν το υπουργείο Παιδείας μας για να ζητήσουν να μην καταργηθούν τα μέσα μεταφοράς τους στα σχολεία (τα πούλμαν που τους μεταφέρουν είναι δύο χρόνια απλήρωτα)

  Απάντηση του Υπουργού ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Και πρόσθεσε Τι το θέλετε το Μουσικό σχολείο. Πηγαίνετε σ ένα Ωδείο στη γειτονιά σας.

  Ήταν και η κόρη μου εκεί!

  Είστε ΒΑΡΒΑΡΟΙ κύριοι. Πληρώνουμε πολύ ακριβά τις πενιχρές παροχές του διαλυμένου κράτους σας. Πληρώνουμε πολύ ακριβά την δήθεν δωρεάν παιδεία σας.

  Σε ωδείο πρέπει να πάτε εσείς να μάθετε Μπαγλαμά να παίζετε και να πάψετε να παριστάνετε τον Υπουργό Παιδείας!

  Κι αφού η παιδεία είναι η τελευταία σας προτεραιότητα. Και η υγεία το ίδιο. Όσο για την ασφάλεια την κάνατε frangise

  Μήπως κι εμάς πρέπει να γίνετε Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ; Μήπως θα πρέπει τώρα να σταματήσουμε όλοι κι να μη σας ξαναπληρώσουμε ; Γιατί φοβάμαι πώς όσο περισσότερα είναι αυτά που σας δίνουμε τόσο περισσότερα θα είναι αυτά που μας στερείτε.

  Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γίνω η πρώτη ελληνίδα που Επωνύμως θ αρνηθεί να σας πληρώνει πλέον.

  Ελένη Ράντου».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα