Πρίγκιπας Χάρι: Οι “ινκόγκνιτο” συναντήσεις με τη Μέγκαν στο σούπερ μάρκετ – Ήθελε να παραιτηθεί από τη βασιλική οικογένεια στα 20 του

Περιορισμένος αισθανόταν στη βασιλική ζωή ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος σε poscast αποκάλυψε ότι ήθελε να παραιτηθεί από τον ρόλο του ως πρίγκιπας από τα 20 του χρόνια. Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι στην αρχή της σχέσης του με τη Μέγκαν, το 2016, κατά την επίσκεψή της στο Λονδίνο μαζί του κατά την οποία διέμενε μαζί του στο Παλάτι, οι δυο τους έδιναν ραντεβού στο σούπερ μάρκετ όπου πήγαιναν ινκόγκνιτο και χωριστά για να μην τους αντιληφθούν.

“Την πρώτη φορά που η Μέγκαν και εγώ θα συναντιόμασταν για να έρθει και να μείνει μαζί μου, συναντηθήκαμε σε σούπερ μάρκετ στο Λονδίνο, προσποιούμενοι ότι δεν ήξερε ο ένας τον άλλον. Στέλνουμε μηνύματα μεταξύ μας από διαφορετικούς διαδρόμους. Οι άνθρωποι με κοιτάζουν με αυτό το περίεργο βλέμμα και έρχονται και μου λένε “γεια” και ό,τι να ‘ναι” ανακαλεί ο πρίγκιπας που περιγράφει ότι φορούσε καπελάκι του μπέιζμπολ και κοίταζε κάτω ενώ προσπαθούσε να παραμείνει ινκόγκνιτο καθώς η μέλλουσα σύζυγός του ψώνιζε μερικά βήματα μακριά του.

Ο Χάρι κατέθεσε την ψυχή του στο αμερικανικό podcast σχετικά με την ψυχική υγεία λέγοντας ότι ήθελε να παραιτηθεί από τη βασιλική οικογένεια γύρω στα 20 του χρόνια εξαιτίας “αυτού που έκαναν στη μητέρα μου” και αποκάλυψε ακόμη ότι η Μέγκαν τον ενθάρρυνε να κάνει θεραπεία για να καταπραΰνει τον θυμό του .

Όσο για το πώς ήταν η ζωή του σε μια μικρή βασιλική οικογένεια που παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους είπε “είναι ένα μίγμα ανάμεσα σε Truman Show και του να ζεις σε ζωολογικό κήπο”. Όσο για το αν αισθανόταν σε κλουβί ενώ ανταπεξερχόταν σε βασιλικά καθήκοντα, είπε: “Είναι σωστή η δουλειά; Να το αντέξεις, προχώρα. Ήμουν κοντά στα 20 και σκεφτόμουν ότι δεν τη θέλω τη δουλειά, δεν θέλω να είμαι εκεί, δεν θέλω να το κάνω αυτό. Κοίτα τι έκαναν στη μαμά μου, πώς μπορώ να τακτοποιηθώ, να παντρευτώ να κάνω οικογένεια όταν ξέρω ότι μπορεί να συμβεί ξανά. Είδα πίσω από την κουρτίνα, είδα το επιχειρηματικό μοντέλο και πώς δουλεύει όλο αυτό το πράγμα και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού” είπε και πρόσθεσε: “πότε τώρα μένω εδώ και μπορώ να σηκώσω το κεφάλι και να αισθανθώ διαφορετικά, έφυγε το βάρος από πάνω μου και από επάνω της και μπορώ να περπατώ και να αισθάνομαι λίγο πιο ελεύθερος”.

Πηγή: New York Post, Daily Mail – Πηγή φωτό εξωφύλλου: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ