Στεφανία Λυμπερακάκη: Χώρισε λίγο πριν από τη Eurovision – Τι έγραψε στο Instagram

H Στεφανία Λυμπερακάκη λίγο πριν από την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με με το τραγούδι “Last dance” ανακοίνωσε ότι χώρισε.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η τραγουδίστρια έκανε γνωστό ότι χώρισε έπειτα από 2,5 χρόνια σχέσης.

“Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι”, έγραψε η Στεφανία Λυμπερακάκη.

O Jannes και εκείνος με τη σειρά του δημοσίευσε μία κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους και σχολίασε: “Μετά από 2,5 όμορφα χρόνια, η Stef και εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το δικό μας μονοπάτι. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις υπέροχες στιγμές που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί. Κοιτάζω πίσω αυτά τα όμορφα χρόνια με μεγάλη ευτυχία. Ευτυχώς, δεν συνέβη τίποτα κακό, οπότε έπρεπε να κάνουμε αυτήν την επιλογή. Το επιλέξαμε μαζί και είναι καλύτερο και για τους δύο. Εύχομαι στη Stef καλή επιτυχία σε όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνει και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω για πάντα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ