My Style Rocks: Τι απαντά η Στικούδη για τη σύγκριση με Αραβανή και Σπυροπούλου

“Εγώ είμαι μελαχρινή και εκείνες είναι ξανθιές. Δεν με αγχώνουν οι συγκρίσεις. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός. Εγώ θα κάνω το My Style Rocks με το δικό μου στυλ. Και βέβαια σε συννενόηση με την παραγωγή και το κανάλι” δήλωσε σε συνέντευξή της στο TV Έθνος, η Κατερίνα Στικούδη.

“Το νέο My Style Rocks έρχεται με αλλαγές που θα του δώσουν νέα πνοή. Υπάρχει φυσικά το βασικό format. Οι αλλαγές που θα γίνουν όμως θα είναι τονωτική ένεση” ανέφερε.

Σχετικά με την αρχή των γυρισμάτων απάντησε ότι θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιανουαρίου. “Είμαστε σε συνεχείς συναντήσεις με όλους τους συντελεστές αυτές τις ημέρες, καθώς θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα” σημείωσε.

Ερωτηθείσα για το αν παρακολουθούσε το παιχνίδι είπε “το παρακολουθούσα αλλά όχι καθημερινά, γιατί δεν προλάβαινα. Θεωρώ ότι άρεσε πολύ στον κόσμο. Όλες τις γυναίκες μας αφορά πώς πρέπει να ντυθούμε για μια συγκεκριμένη περίσταση. Τώρα σχετικά με τις διάφορες εντάσεις και πιέσεις μεταξύ των κοριτσιών το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό γιατί οι συμμετέχουσες έχουν άγχος”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ