Η Κιμ Καρντάσιαν υπεβλήθη σε πέντε επεμβάσεις μέσα σε ενάμιση χρόνο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τις δυσκολίες από τις δύο εγκυμοσύνες της και τα προβλήματα που αυτές της προκάλεσαν μοιράστηκε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αποκάλυψε ότι σε ενάμιση χρόνο έπρεπε να υποβληθεί σε πέντε επεμβάσεις, προκειμένου να επιδιορθωθεί η ζημιά που είχε υποστεί από τους δύο τοκετούς.

Η τηλεπερσόνα είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, εκ των οποίων τα δύο τα κυοφόρησε η ίδια και τα άλλα δύο τα απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. Όπως επεσήμανε, παρουσίασε προεκλαμψία ή τοξαμία μετά τη γέννηση της Νορθ, πάθηση που σημαίνει ότι μπορεί να υποστεί ανεπάρκεια οργάνων. Παράλληλα, στον πρώτο τοκετό ο πλακούντας παρέμεινε στο σώμα της, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, σύμφωνα με την ίδια. Μετά τη γέννηση της Νορθ προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων προκειμένου να αποκτήσει και δεύτερο παιδί.

Τις ίδιες επιπλοκές όμως αντιμετώπισε και στον δεύτερο τοκετό, όταν απέκτησε τον γιο της Σεντ και έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί σε παρένθετη μητέρα καθώς οι γιατροί επεσήμαναν ότι δεν θα μπορούσε να περάσει την ίδια διαδικασία για τρίτη φορά.

Σε βίντεο όπου προωθεί την καμπάνια των εσωρούχων της SKIMS, η Κιμ ανέφερε: “Όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου Νορθ, αντιμετώπισα μία κατάσταση που ονομάζεται προεκλαμψία ή τοξαιμία, που σημαίνει ότι τα όργανα της μητέρας παύουν να λειτουργούν. Ο μόνος τρόπος για να σωθώ ήταν να γεννήσω αμέσως. Ήμουν στις 34.5 εβδομάδες και έπρεπε να μπω αμέσως στο χειρουργείο. Η Νορθ ήταν μόλις 1,8 κιλά. Ήταν πρόωρο κατά έξι εβδομάδες”.Στη συνέχεια εξήγησε ότι ο πλακούντας έμεινε μέσα της και συνέχισε να αναπτύσσεται μέσα στη μήτρα της, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο της γυναίκας την ώρα του τοκετού. “Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, συνέχισα με τη διαδικασία να καταψύξω τα ωάριά μου. Έτσι κατάφερα να μείνω και πάλι έγκυος στον γιο μου Σεντ και ήδη είχα αφήσει και δύο ωάρια καταψυγμένα. Πέρασα από την ίδια κατάσταση, ο ίδιος χάλια τοκετός. Ακολούθως έπρεπε μέσα σε ενάμιση χρόνο να υποβληθώ σε πέντε διαφορετικές επεμβάσεις για να επιδιορθωθεί η ζημιά που όλα αυτά προκάλεσαν μέσα μου”.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ