Η Άσλεϊ Γκράχαμ στο εξώφυλλο της Vogue λίγο πριν γεννήσει: Ένιωσα μοναξιά στην εγκυμοσύνη μου – ΦΩΤΟ

Η Άσλεϊ Γκράχαμ, πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο της παιδί τον επόμενο μήνα και φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά για το εξώφυλλο της Vogue. Είναι μάλιστα το πρώτο εξώφυλλό της για το γνωστό περιοδικό των ΗΠΑ. Το 32χρονο σούπερ – μόντελ κρατά την κοιλιά της φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta, σε χρυσή απόχρωση.

Βέβαια, στο εσωτερικό του περιοδικού, φορά… λιγότερα ρούχα ενώ πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της, Justin Ervin. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και περιμένουν αγοράκι.

“Δεν έχω υπάρξει ποτέ αδύνατη, έτσι δεν ξέρω ποιος νιώθει κανείς όταν είναι αδύνατος. Αλλά μου έχουν πει κάποιοι ότι χρειαζόταν να ζάσω βάρος. Δοκίμασα κάθε γνωστή δίαιτα, αλλά δεν δουλεύουν γιατί είμαι μια γυναίκα με καμπύλες, έχω μεγάλα κόκκαλα, είμαι υγιής, ένα κορίτσι από τη Νεμπράσκα που μεγάλωσε με καλαμπόκι. Αυτή είμαι. Και μόλις το δέχτηκα, έγινα πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, και τότε ξεκίνησε να πέρνει ανοδική πορεία η καριέρα μου” δήλωσε στο περιοδικό.

“Πάντα είχα τον έλεγχο του κορμιού μου, όταν κάποιος ήθελε να δώσει οδηγίες πώς θα έπρεπε να είναι, έπαιρνα τον έλεγχο. Αλλά τω΄ρα έχω αυτή τη ζωή μέσα μου που μου έλεγε ‘δεν είναι δικό σου πια, είναι δικό μου’. Και πρέπει να αφεθείς. Ένιωσα ότι δεν είχα κάποιον να μιλήσω. Έπαιρνα βάρος πολύ γρήγορα και ένιωθα μόνη. Καμία από τις φίλες μου δεν ήταν σε σχέση, ούτε και έγκυος φυσικά. Τώρα πια έχω εννέα φίλες που είναι έγκυες” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ