People: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο για το 2019 – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ιστορία γράφει ο 40χρονος τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ κατακτώντας έναν τίτλο που σίγουρα ο ίδιος ποτέ δεν περίμενε, αυτόν του περιοδικού People ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό είπε ότι φοβάται την πίεση αλλά είναι κατενθουσιασμένος που νίκησε. “Ήμουν ενθουσιασμένος αλλά φοβάμαι ταυτόχρονα λίγο γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση. Mάλιστα, παίρνω τον τίτλο μετά τον Ίντρις Έλμπα κάτι που δεν είναι δίκαιο και καθόλου ωραίο για εμένα” δήλωσε χαριτολογώντας.

Ο Λέτζεντ από το πρώτο άλμπουμ του μέχρι σήμερα κάνει βήματα σταθερά προς την κορυφή. Με το ντεμπούτο του κέρδισε Γκράμι και συνέχισε να κατακτά κορυφές αθόρυβα και δυναμικά. Μαζί με τη σύζυγό του Κρίσι Τέιγκεν, που είναι μοντέλο, απέκτησαν δύο παιδιά, και ο Λέτζεντ θεωρείται σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ αν και ο ίδιος παραμένει απολύτως προσγειωμένος.

Ο Λέτζεντ χρίστηκε ο 34ος πιο σέξι άνδρας εν ζωή, με πρώτο σταρ που κέρδισε αυτόν τον τίτλο να είναι ο Μελ Γκίμπσον το 1985. Ο τραγουδιστής ήταν μόλις 16 ετών όταν μπήκε στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, όπως είπε η μητέρα του Φίλις, η οποία πάντα τον ενθάρρυνε να τραγουδά αναγνωρίζοντας το ταλέντο του.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του Κρίσι Τέιγκεν αισθάνεται πολύ περήφανη για τον τίτλο του Τζον. “Το μυστικό μου αποκαλύφθηκε. Εκπλήρωσα το όνειρό μου να έχω δεσμό με τον πιο σέξι άνδρα εν ζωή του people. Tι τιμή!”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ