Δεν πτοείται ο “Αγάπη μόνο”: Μετά το “όχι” για τους ειδικούς φρουρούς βάζει πλώρη για το Λιμενικό

Μετά το “όχι” της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΛ.ΑΣ. βάζει… πλώρη για το Λιμενικό ο Τάσος Ποτσέπης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως “Αγάπη μόνο“.

Σύμφωνα με την Espresso, ο 25χρονος από την Έδεσσα, χάρη στα μόρια που πήρε είχε καταταχθεί 95ος μεταξύ των 1.500 υποψηφίων, οι οποίοι έλαβαν παραπεμπτικό και τις υγειονομικές και τις αθλητικές εξετάσεις της Αστυνομίας.

Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εξέτασή του από ψυχολόγους, η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Αστυνομίας τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση, η οποία τον έκρινε απορριπτέο, σε αντίθεση με ό, τι συνάβεη με τον αδελφό του Κωνσταντίνο, ο οποίος κρίθηκε ικανός και πρόκειται να συμπεριληφθεί μεταξύ των νέων ειδικών φρουρών.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχει ήδη κάνει τα χαρτιά του για το Λιμενικό Σώμα. “Η μία απολογία που με έκοψαν έγραφε: Έχει την τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις. Και παρότι υπήρχε παράγραφος να μην περάσουν παιδιά με τατουάζ ήρθαν παιδιά με τατουάζ μανίκι και τελικά πέρασαν. Αυτό είναι μεγάλο παράπτωμα” σύμφωνα με τον ίδιο.

Όπως είπε “έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για το Λιμενικό Σώμα. Πάω στο Λιμενικό Σώμα γερά και δυναμικά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ